Acasa BusinessEconomic Tender spune de ce e blocat Proiectul Roşia Montană

Tender spune de ce e blocat Proiectul Roşia Montană

scris de B.C.R
4 afisari

Omul de afaceri Ovidiu Tender a declarat, marţi, la semnarea unui contract petrolier că Proiectul Roşia Montană va demara în momentul în care se va stabili la cine vor ajunge beneficiile.

Tender spune de ce e blocat Proiectul Roşia Montană

‘Proiectul Roşia Montana a creat de-a lungul a aproape 20 de ani discuţii interminabile. În primul rând ar trebui sa fie cunoscută realitatea şi nu tot felul de zvonuri şi poveşti. Cunosc iniţiatorul acţiunii Roşia MontanaFrank Timiş – de redare a unei activităţi ce părea moartă.

Având previziunea unui singur fapt – creşterea prin exploatarea aurului, când toate studiile de fezabilitate arătau că un astfel de proiect este fezabil. Cei mari din domeniu au vrut să îi ia găina, cu ouăle de aur. Nu au reuşit pentru că nu a vrut să vândă şi au început atacurile.

Întârzierea nu se datorează cianurilor, ci este determinată de cine va fi beneficiarul acestui câştig. Când se va stabili la cine vor ajunge beneficiile proiectului, se va da drumul la el’, a afirmat Ovidiu Tender.

3 comentarii

Mihai 08-05-2012 - 22:22

Nu mi se pare un motiv prea bine ales, sa tinem un proeict pe loc pentru ca nu stim care o sa fiebeneficiarul, statul pelaca cu majoritatae profitului, e asa de greu sa faca un plan de reinvestire?

Bogdan 09-05-2012 - 07:54

Perfect deacord intarzierea de la mediu se vede ca nu mai este o intarziere normala si una voita. Pot sa decida aspectul economic prin negocieri, nu sa stea cu avizele nedate si fara un raspuns ca nu da bine pentru alti investitori

Paul 09-05-2012 - 11:09

Sigur, insa Romania nu trebuie sa faca prea multe nazuri , are de castigat suficient, are parte de multe beneficii nu pierde in nici un caz incat sa nu se aleaga cu nimic.Avem nevoie de proiecte straine , nu de imprumuturi pentru salarii si pensii, trebuie sa ne redresam

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult