Acasa BusinessEconomic Termoenergetica a primit licenţa de funcţionare de la ANRE

Termoenergetica a primit licenţa de funcţionare de la ANRE

scris de Misu Andrei
106 Afisari

Termoenergetica București, care a preluat de la 1 decembrie activitatea RADET, a primit licenţa de funcţionare de la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), anunță, miercuri, Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Termoenergetica București, noul operator al serviciului de termoficare din Capitală, care a preluat activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, a primit licenţa de funcţionare de la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

„Licenţa pentru prestarea serviciului de alimentare centralizată cu energie termică are o perioadă de valabilitate de 10 ani. Totodată, ANRE a retras licenţa fostului operator RADET Bucureşti”, se arată în comunicatul citat de Mediafax.

„Termoenergetica lucrează în ritm alert atat pentru modernizarea sistemului de termoficare, cât și pentru finalizarea tuturor demersurilor legale ce trebuie făcute după preluarea RADET. Totodată, Termoenergetica va accelera toate acțiunile de reabilitare a sistemului de termoficare din București, vechi de peste 50 de ani, operațiuni care ar fi trebuit să fie începute încă de acum trei decenii. Am achiziţionat, într-o primă fază, materialele strict necesare continuării serviciului de furnizare a apei calde şi căldurii, respectiv achiziţiile de ţevi – care au lipsit timp de peste 9 luni din stocurile de materiale ale fostei regii, achiziţiile de compensatori şi vane – care au lipsit mai mult de 10 ani din aceleaşi stocuri, am încheiat primele contracte cu societăţi comerciale după 10 ani şi am continuat cu lucrări prin care am schimbat în ultimii 3 ani aproximativ 180 de kilometri de reţea”, a declarat Alexandru Burghiu, directorul general al Termoenergetica București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult