Acasa BusinessEconomic Traiasca berea!

Traiasca berea!

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Legea berii, care prevede scutirea micilor producatori de bere de la plata obligatiilor fiscale restante la 31 decembrie 2008, a fost adoptata miercuri de deputati, actul normativ urmand sa mearga la promulgare.


Presedintele Traian Basescu a refuzat anterior sa promulge legea, facand aluzie la unii politicieni care fac legi in sprijinul infractorilor a trimis-o spre reexaminare. Presedintele a invocat faptul ca sustine ajutoarele pe care le-ar acorda statul roman prin aceasta lege companiilor producatoare de bere sunt interzise de legislatia UE. Facilitatile privesc doar intreprinderie cu o capacitate de productie mai mica de 200.000 de hectolitri pe an, declarata pana la data de 15 ianuarie 2009 si sa nu se afle in procedura de faliment.
“Intreprinderile mici si mijlocii vor fi scutite de la plata obligatiilor fiscale restante la data de 31 decembrie 2008 si neachitate pana la data intrarii in vigoare a legii, reprezentand accize, impozit pe profit si TVA, cu anumite conditii, cu exceptia obligatiilor cu retinere la sursa si a TVA datorata in vama”, este prevazut in Lege. Sunt scutite la plata si obligatiile fiscale reprezentand dobanzi, penalitati si majorari de intarziere aferente obligatiilor fiscale scutite, calculate pana la data intrarii in vigoare a legii. Schema de ajutor de stat nu va putea fi pusa in aplicare decat dupa notificarea depusa la Comisia Europeana si obtinerea autorizarii schemei de ajutor de stat conform reglementarilor in domeniu ale Uniunii Europene, se mai spune in textul Legii.

0 comentariu

ValVerde 15-10-2010 - 12:08

Un zice titlul, alta zice articolul.
Vreti sa va citasca lumea aplicind tactici de revista de trei lulele.

Dupa logica autorului, daca iti pierzi pasaportul iti pierzi si cetatenia….

Acai 15-10-2010 - 12:15

Aceasta stire reshtirizata nu are autor ci autori. Nu vezi, sau ai orbul gainii? Adica, exista in mijlocul redactiei de la ziua mai veche, un pix de trei metri lungime, pe care toti aia de-acolo il apuca cu miinile, iar altii cu piciorul sau cu dintii, si asa, inclestati pe pix, care cum poate, scrie cite o litera, cite un cuvint, pina cind se face stirea si se scuipa pe internet. De-aia toate prostiile de la acest ziar sint semnate cu „ZIUA VECHE”. Acuma ai inteles? Ca de priceput nu prea poti! Tu si-asa esti cam zapacit.

Uga Duga 15-10-2010 - 15:50

Sau sa-l caute unde au pus ei biciu ala al bun din coaja de palmier.

Monkey 15-10-2010 - 15:56

Trebuia sa-i invete cineva mai intai cum sta treaba cu actele, care este valoarea lor.
Imi pare si rau de ei!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult