Acasa BusinessEconomic Transgaz: Ioan Rusu a fost numit director general

Transgaz: Ioan Rusu a fost numit director general

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Fostul director al companiei Transgaz în perioada 2007-2009, Ioan Rusu, a fost reinstaurat în funcţia de director general, joi, 7 iunie.

Ioan Rusu a fost numit nou director la Transgaz (foto:finantistii.ro)

Consiliul de Admnistraţie al Transgaz a aprobat numirea lui Ioan Rusu în funcţia de director general al companiei, conform Agerpres. Într-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti, se anunţă că numirea a avut loc, joi, 7 iunie, după ce fostul director general Cosma Emil Florin a fost eliberat din funcţie.

Aceasta nu este prima experienţă pentru Ioan Rusu la conducerea Transgaz, el fiind director general al companiei şi în perioada 2007-2009. Cosma Emil Florin a fost înlocuit din funcţia de director general, deşi, potrivit capital.ro, veniturile totale ale Transgaz au crescut în 2011 cu 6,51% față de 2010, ajungând la 1,466 miliarde de lei, în special datorită cantităţii de gaze naturale transportate, care a fost mai mare cu peste 5,127 milioane MWh, dar şi graţie creşterii veniturilor financiare din diferenţe de curs şi dobânzi şi a veniturilor din amenzi şi penalităţi.

5 comentarii

Europeanuul 08-06-2012 - 10:50

Mda, pleaca ai nostri – vin ai nostri. Ponta parca nu de mult mentionase ceva despre managementul privat la firmele si regiile de stat.

Mache 08-06-2012 - 13:49

Si tu chiar ai pus botul la gogorita cu managementul privat sau la cea cu privatizarea regiilor unde se fura cel mai din greu?! 😉 🙂 🙂

Misiunea USL e sa fure ca tiganii tot ce se poate fura pana in Noiembrie, pentru ca nu se stie cine castiga alegerile… Asa a fost de la bun inceput. Trebuie sa fii de o naivitate sora cu imbecilitatea ca sa-ti imaginezi ca o incropeala politica ce-i are la varf pe Nasatse, Dragnea, Mitrea, Fenechiu, Mazare, Oprisan, etc. poate orice altceva decat o banda de talhari.

urbos 08-06-2012 - 16:45

Hehehe, tuu te oftici doar ca nu mai sint leprele basiste mentinute, ca nu mai fuira ma-ta pe lumea ailalata. Asta e vierme blestemat, muri-ti-ar familia in chinuri.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2012 - 17:14

—-,,Misiunea USL e sa fure ca tiganii tot ce se poate fura pana in Noiembrie, pentru ca nu se stie cine castiga alegerile… Asa a fost de la bun inceput…..”—-Hey ,Mache L- ARDE, i-TI spun IO cine NU mai CASTIGA in schimb. Pe PARIU : Nu mai castiga fostul PDL! NICIODATA / NEVER !!!Si va avea ac. soarta ca PNTCD,indiferent pe ce culoare se mascheaza , si sub ce nume apare!Acusica , apare sub 42 de denumiri, sa mai deruteze pe cineva !Daca ai snaga in tine ,uite TZAGANUL prefera pe Johni-plimbaretu + 20 de Batoane de ciocolata amaruie HERSEY’s : Tu ce vrei?

Europeanuul 08-06-2012 - 17:59

Mache, din pacate, institutiile publice, intreprinderile si regiile de stat nu au fost depolitizate (in ultimii ani) asa cum s-a promis mereu. Dimpotriva, s-ar putea scrie o carte despre actele de coruptie a PDLului din ultimii ani (stadioane in panta, piscine de inot la tara – in zone fara canalizare, samd). In acest sens ipocrizia lor a atins limite insuportabile.

P.S. cum este cu infiintarea Hidroenergetica (mamutul energetic „de stat” clocit de mintea lui Adriean Videanu?) Nu cumva tocmai fostul ministru al economiei a fost si tatucul pe linie energetica si financiara al „baiatului destept” Mihai David? Pe succesorul lui (tov. Constatin Trihenea) cine la pus in functie? äääääää

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult