Acasa BusinessEconomic Turismul în România promovat pe Facebook

Turismul în România promovat pe Facebook

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

România va fi promovată ca destinaţie turistică pe Facebook, a anunţat marţi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, după o întrevedere cu vicepreşedintele Facebook Blake Chandlee.


Am discutat cu reprezentanţii Facebook şi am decis, şi la recomandarea specialiştilor spanioli care au creat brandul turistic al ţării noastre, să promovăm România pe Facebook, cea mai importantă platformă socială de media din lume, în condiţiile în care canalele new media au devenit din ce în ce mai accesate faţă de media tradiţională. Nu am discutat cu Facebook amănunte privind bugetele de comunicare. Suntem în faza stabilirii de obiective şi a elaborării unui plan de acţiune pentru atingerea acestor obiective”, a arătat Udrea, citată de Mediafax. Ea a mai precizat că strategia acestui proiect va fi gata până la începutul lunii decembrie, iar prima campanie de promovare va fi implementată cel mai târziu la începutul lunii martie 2011.

Vicepreşedintele Facebook Blake Chandlee, prezent la conferinţă, a declarat: “Lucrăm cu multe organizaţii şi instituţii turistice din toată lumea. Este pentru prima oară când putem colabora cu o instituţie, minister, într-o fază atât de timpurie a elaborării unei strategii turistice”.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult