Acasa BusinessEconomic Ucraina ar putea primi sprijin financiar din Marea Britanie prin FMI și UE

Ucraina ar putea primi sprijin financiar din Marea Britanie prin FMI și UE

scris de Z.V.
4 afisari

Marea Britanie este pregătită să oferă sprijin financiar Ucrainei prin intermediul sistemelor stabilite de FMI și Uniunea Europeană.

Ucraina ar putea primi sprijin financiar din Marea Britanie prin FMI și UE

„Este foarte, foarte devreme, sunt primele zile, primele ore, dar poporul Ucrainei pare să fi demonstrat voința de a-și lua în mâini viitorul țării lor, de a avea legături mai strânse cu Europa. Nu cred că ar trebui să respingem, ci să îmbrățișăm acest lucru”, a declarat ministrul britanic de finanțe George Osborne, într-o conferință de presă la Singapore, potrivit Agerpres. „Noi ar trebui să fim pregătiți pentru a furniza asistență prin intermediul organizațiilor, cum ar fi FMI și, desigur, o bună parte din acesta va fi sub forma de împrumuturi, dar vor fi binevenite și investiții în economia Ucraina”, a mai spus el. Cu toate acestea, Osborne nu a menționat suma pe care Marea Britanie sau alte țări și instituții financiare internaționale sunt dispuse să o acorde Ucrainei, sub formă de împrumuturi.

Conducerea interimară a Ucrainei a promis duminică să readucă țara pe calea integrării europene, după înlăturarea de la putere a președintelui Viktor Ianukovici, susținut de Moscova. ”Principala prioritate este stabilitatea politică și restabilirea ordinii pe străzile Kievului și în alte orașe”, a declarat ministrul britanic de finanțe la Sydney, unde a participat la o reuniune a miniștrilor de finanțe din G20.

În același timp, surse din anturajul lui Osborne au menționat că Londra nu intenționează să acorde ajutor Ucrainei în mod unilateral, dar este gata să contribuie la pachetul de asistență financiară împreună cu alți parteneri occidentali. Șefa diplomației europene, Catherine Ashtone, este așteptată luni la Kiev, unde urmează să discute cu privire la măsurile destinate redresării economiei ucrainene, aflată în dificultate.

UE este dispusă să ofere noului guvern ucrainean aproximativ 20 de miliarde de euro pentru aplicarea reformelor, a declarat mass-media locale președintele Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European (PE), Elmar Brok, relatează luni agenția de presă rusă ITAR-TASS. „În opinia mea, după formarea noului guvern în Ucraina, UE va fi în măsură să-i ofere imediat o asistență de 20 de miliarde de euro pentru a salva țara de la colaps”, a afirmat europarlamentarul PPE. El a menționat că asistența UE se va concentra pe „crearea unor condiții economice mai bune pentru viitorul țării” și pregătirea semnării Acordului de asociere la UE.

Brok și-a exprimat speranța în formarea cât mai rapidă a unui guvern în Ucraina, care va pune în aplicare reformele necesare. „Noi vom susține acest guvern. Oamenii nu trebuie să se teamă că se va produce o intrare în incapacitate de plată și că Ucraina va rămâne fără susținere”, a mai spus el, conform agenției de presă citate.

Duminică, 23 februarie, președintele parlamentului ucrainean, Olexandr Turcinov, care este și președinte interimar al țării, a declarat că situația economică este catastrofală, adăugând că vistieria țării este goală. Parlamentul European se reunește luni în sesiune plenară, la Strasbourg, având înscrisă pe ordinea de zi și examinarea situației din Ucraina. La capătul acestor discuții va fi adoptată o rezoluție cu privire la fosta republică sovietică. Cu două săptămâni în urmă, PE a examinat deja criza ucraineană și a cerut UE instituirea unor sancțiuni punctuale împotriva regimului de la Kiev, care între timp a fost înlăturat de la putere.

110 comentarii

ionisus 24-02-2014 - 14:29

Frumos spus, dati-le la ucrainieni hartii de la fmi, cat te costa sa le tiparesti?! Sigur, cu dobanzi foarte mari, ca si…riscul!!! fmi-ului e mare! Da nu-si mai primesc hartiile colorate inapoi?!. Apoi, in contul „datoriei”, luati-le tot, economie, resurse, pielea de pe ei,TOT!. Traiasca REVOLUTIA!!!. Revolutia cui, si mai ales, PENTRU CINE?.Ca pentru ucrainieni, sigur nu va aduce nimic bun, dimpotriva.

pathfinder 24-02-2014 - 14:36

1. Nu-i obliga nimeni sa ia hartiile alea.
2. Pot lua aceleasi hartii si de la rusi.

E alegerea lor…

Mircea 24-02-2014 - 14:36

Acum ukrainienii au sansa unica sa demonstreze ca pot sa plateasca salarii, pensii si toate cheltuielile curente unui stat fara ajutorul impovarator al FMI si al altor criminali care sug singele poporului. Ukrainienii pot sa-si tipareasca singuri banii si sunt salvati asa ca nu trebuie sa se indatoreze. Sau poate exista si alte solutii. AI vreo idee ?

UnUL 24-02-2014 - 14:49

@Domnule Mircea, te-am mai rugat: nu mai debita aberații, în notă ironică, pe forum, că se vor găsi o grămadă de nătărăi care vor fi convinși că vorbești serios!

Mircea 24-02-2014 - 14:55

Stiu, e foarte posibil. Am pus totusi in final o intrebare care sper sa-i puna pe ginduri.
Cind eram si eu la catedra am folosit metoda asta ca sa mai rup firul expunerii si sa mentin treaza atentia. Totusi pina la sfirsit clarificam problemele (daca eram intrebat, dar aici sunt judecat si inca foarte aspru).

UnUL 24-02-2014 - 15:14

Nu cred că te judecă nimeni. Oamenii inteligenți vor pricepe că glumești și se vor amuza copios, stupizii vor fi convinși că vorbești serios și vor fi de acord cu afirmațiile dumitale.

digital 24-02-2014 - 16:19

la catedră, adică…la țambal… când uitai să scrii programul în caietele ofițerilor!
hahaha!

Antibasistul 24-02-2014 - 16:34

Cretinul portar UBB, un NUL, care minte ca lucra la catreda posteaza cu mai multe nickuri, si cu Mircea!

Mircea 24-02-2014 - 16:42

digital
Tambal ? Da mi-am amintit. E locul ala in care mergeau dogarienii echipati cu cizme si centura cite 5-10 zile pentru ispasirea pacatelor. Eu impreuna cu ceilalti soldati cu scoala la zi (nu ca voi) ii spuneam si bulau. Ti-am mai spus, dar uiti cu incapatinare, ca in biroul in care scriam eu tu intrai in pas de defilare dupa ce ciocaneai cu mare grija la usa si asteptai in pozitia aplecat acel DA pe care il primeai de la mine. Abia dupa ce vedeai ca tov. col. nu este acolo incepeai sa te umfli in pene dar nu prea mult ca stiai ca tot eu am mai mare acces la colonel decit cei ca tine. Acum te dai mare dar cu mare grija sa nu-ti pierzi anonimatul. Cine stie, poate ne-am cunoscut pe acolo.

digital 24-02-2014 - 17:38

Mircea
24-02-2014 at 16:42

hai, lasă fantasmagoriile cu ce visai și ce-ți doreai, nu ține să vorbești de ele ca împliniri trecute, dar dacă-ți face bine la „psihic” se acceptă ca măsură preventivă!
ai grijă mare însă cu mișcarea poponaută!

UnUL 24-02-2014 - 17:53

Degețel și Bășinel
Se mai fac de râs nițel
Dovedind încă o dat’
Că-n cap au numai rahat.

urbos 24-02-2014 - 17:57

Pst bosorogule, faci pe niznaiu? Scrii ca necititu „mi-ar place” si mai ai tupeu sa grohai p-aici? Dispari!

pathfinder 24-02-2014 - 18:00

@urbos
Tu vorbesti mai animalule?
Tu care habar nu ai sa articulezi?

P.S. Sa nu spui ca se subintelege ca nu se pune!

UnUL 24-02-2014 - 18:02

Accept lecția, dar atunci când nu vei mai scrie „ar trebuie” și „ia spus”.
Iar în epigrama mea nu era vorba de ortografie, ci de limbajul ordinar și scârbos care vă iese pe orificiul ăla căruia îi spuneți „gură”

urbos 24-02-2014 - 18:05

Cacatfider, poti sa grohai ca proasta despre multe, dar nu ca fac eu greseli gramaticale. Sugi cariciu chinuitule.

pathfinder 24-02-2014 - 18:12

@curbos
1. Ai inteles ce-am spus.
2. Esentialul era: mai animalule!

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

urbos 24-02-2014 - 18:16

Iar bagi puncte ca dobitocu?
Asadar nu spusesesi nimic, te-am supraapreciat.
Omoara-te muyere proasta.

pathfinder 24-02-2014 - 18:19

Tu nu ai cum sa supraapreciezi pe nimeni.
(daca nu-ntelegi explic!)

urbos 24-02-2014 - 18:23

Nu te mai alinta atata, esti mult mai prost decat pari.

pathfinder 24-02-2014 - 18:26

Faptul ca ai inteles nu-ti schimba statutul…

UnUL 24-02-2014 - 18:40

Cur B u b o s, ai dreptate parțial: nu PREA faci greșeli gramaticale (ai câteva rare scăpări, ca noi toți, deci se vede că posezi o brumă de cultură). Faci în schimb cu duiumul greșeli (citește : abateri, devieri, entorse, etc.) de logică, de comportament civilizat, de limbaj decent, de toleranță și deschidere spre dialog, de educație și bun simț, și astea sunt mult mai greve decât cele de ortografie sau gramatică. Prefer un om simplu, cu limbaj „bolovănos” și ortografie ezitantă față de un om instruit dar intolerant și talibanic, plin de sine și posesor al adevărului absolut, de o mitocănie și o vulgaritate care ar face să roșească până și un vidanjor, agresiv la extrem, nesimțit (lipsit de cei 7 ani de-acasă), înjurând și insultând pe toată lumea fără încetare, de o câinoșenie dusă la paroxism și care – CULMEA – se pretinde mare democrat și liberal. Dixi et salvavi anima mea.

Antibasistul 24-02-2014 - 18:55

Handicapat mintal basist ca toți basiștii un NUL, Urbos ți-a demonstrat ca esti un idiot analfabet care o face pe desteptul cretin basist, asa zis profesor, portar in realitate!!

UnUL 24-02-2014 - 19:32

Iar ești avocatul lu Scârbos, Bășinel? Numai că ești un avocat de tot rahatul.

Antibasistul 24-02-2014 - 18:54

Handicapat mintal basist ca toți basiștii un NUL, Urbos ți-a demonstrat ca esti un idiot analfabet care o face pe desteptul cretin basist, asa zis profesor, portar in realitate!

UnUL 24-02-2014 - 19:29

Idiot analfabet, spui? Ia să recapitulăm!
Antibăsistul – greşeli:
• „Sti bine” (cu un singur i în loc de 2 !); „nu ști” (tot cu un singur i!); Sti de la pretinul tau (tot cu un singur i !!!); „tu nu ști” (tot cu un singur i !!!); „NU STI SA CITESTI?” (tot cu un singur i !!!);
• „vor murii” (cu 2 i în loc de unul!!!); variantă : „vei crăpa, murii” (tot cu 2 i!). GREȘEALA REVINE DE ZECI DE ORI.
• „acei monştrii” (cu 2 i în loc de unul, cum e corect!!!)
• „sînt ” (cu î din i !), de altfel folosirea lui î din i este generală la Bășinel.
• „persoana nongrata”
• „intrii pe net” (cu 2 i în loc de unul, cum e corect!!!)
• „poliția argentinEană”
• „să scri”, respectiv „ scri” (cu un singur i în loc de 2 !), „scri cu mai multe nick-uri” (tot cu un i !!!)
• „ mai bine te omora-i”
• „ Tu ţi şi foarfeca-n creier” (?!)(cu un singur i în loc de 2 !)
• „ar trebui sa fi” (cu un singur i în loc de 2 !)
• „dacă scri în englezeste, nu e bine, se poate crede ca vrei sa codifici mansoneria” (?) [de altfel „scrii” e adesea scri cu un singur i !!!]
• „toţi banii care-i aveţi” (corect „PE CARE”)
• „Porcii si puii care-i cumperi” (corect „PE CARE”)
• „şase raţe au scapat vi” (VII scris cu un singur i în loc de 2 !)
• „i-al dracului pe Băsescu la voi” (în loc de „IA-L”)
• „TOMI v-a veni” ( VA scris cu cratimă !!!)
• „înapoi să nu mai vi!” (conjunctivul „SĂ VII” scris cu un singur i în loc de 2 !)
• „Tare bine le sti tu (ȘTII scris cu un singur i în loc de 2, cum e corect!)
• „…esti un prost, susti niste teorii imbecile” (SUSŢII scris cu un singur i în loc de 2, cum e corect!)
• „împușcați vor sfârșii” (SFÂRȘI scris cu 2 de i în loc de unul, cum e corect!)
• „Postarile două de deasupra-s scrise” (???!!)
• „Evreii bolsevici a creat și impus cu forța comunismul” (în loc de AU creat)
• „Polul prostiei și marii ticăloși” (în loc de « ticăloşii », cu 2 i !!!)
• „Toți basisti-s cretini, NU ve-ți găsi NICIODATA inteligența la ei!” (VEȚI scris cu cratimă !!??)
• „A MINȚII” (infinitivul scris cu 2 I !!)
• „Ve-ți vedea” („VEȚI” scris cu cratimă !!!)
• „nu ai voe să vorbești urît” (în loc de „nu ai voie să vorbești urât”)
• „aș fugii de acolo (FUGI scris cu 2 i !!)
• „am avut cetațenia australiana care am pierdut-o” (în loc de PE CARE am pierdut-o, cum e correct !!!)
• „Pupo” (scris fără cratimă!)
• „ei au provocato” („Provocat-o scris fără cratimă !!!)
• „numerele astea (c)are le scri” (în loc de „Numerele astea PE CARE le SCRII !!!)
• „China poate venii” (VENI scris aiurea cu 2 i !!)
• „L-E CUMPĂRĂ” (LE scris aiurea cu cratimă !)
• „ au pus stapînire forumul” (în loc de „PE FORUM” !!!, bașca î din i în loc de â din a !!!)
• „SE VA DOVEDII” (ortografiat aiurea cu 2 i !!!)
• „ Indivizi care cred orbeste în Basescu, toate minciunile și prostiile care [corect „PE CARE”!!!] le vorbesc, scriu pro Basescu se numește băsism!” [FRAZĂ FĂRĂ CAP, FĂRĂ COADĂ, FĂRĂ LOGICĂ, FĂRĂ ACORD ÎNTRE SUBIECT ȘI PREDICAT, etc. !!!???]
• „băsiștii… nu au umor pentru ca nu-i duc mintea!” (correct : „nu-I DUCE mintea”)
• „va putrezii” (scris aiurea cu 2 i !!!)
• „nu mai minții” (scris aiurea cu 2 i !!)
• „Moartea te va infășca” (în loc de ÎNȘFĂCA, cum e corect)
• „Vorbesti prosti” (cu un singur i – în loc de „Vorbești PROSTII”)
• „POPORUL ROMAN NU-I CRETIN, NU-L PUTEȚI PĂCĂLII” („păcăli” ortografiat tâmpește cu 2 i !)
• „ființele vi (în loc de „VII” cu 2 i, cum e corect).
• „SUA are datori ENORME la China” (în loc de DATORII”, cu 2 i!!)
• „din burta m ă-t i” (scris aiurea cu un singur i !)
• „ADEVARUL VA IESII LA LUMINĂ („IEȘI” scris agramat cu 2 i!)
• „Veți înghiții („înghiți” scris agramat cu 2 i!)
• „PORCII BĂSIȘTI VA-ȚI NĂSCUT” (corect – dar infect ! : „Porci” nearticulat, adică cu un singur i, și V-AȚI – adică „v” liniuță „ați” și nu „va” – liniuță „ți”)
• „Afimația de deasupra postari tale, ramîne valabila!” (Dacă „afimația” poate fi doar o eroare de tastare, genitivul „POSTĂRII” scris cu un singur i e un agramatism clar, iar virgula între subiect și predicat e o aberație.)
• „inapoi sa nu mai vi!” (VII scris aiurea cu un singur i!)
• „ve-ți fi chinuiți de Satana” („VEȚI” scris cu cratimă !!!)
• „vorbesc patru limbi fluent, nu le poate stapinii NIMENI PERFECT” („STĂPÂNI – infinitivul scris aiurea cu 2 I !!)
• „ Pupați, va reciproc in cur” ( „PUPAȚI virgulă VĂ” în loc de PUPAȚI-VĂ”)
• „căra-ți-vă-n IAD” (o cratimă în plus ; corect : „CĂRAȚI-VĂ”)
• „te rog sa scri numai postări lungi” (SCRII scris cu un singur i în loc de 2, cum e corect!)
• „ve-ti plinge-n 2015” (pentru a mia oară viitorul scris cu cratimă; corect „VEȚI PLÂNGE”!)
• „DUCEȚIVĂ-N aia a mamilor voastre” (corect „DUCEȚI-VĂ-N” și „mamElor” !!!)
• „Bago tare” (în loc de „BAG-O”, cu cratimă!)
• „ sînt celebrii” (în loc de „SUNT CELEBRI!!!)
• „Absolvenții fabrici de idioți” (îN loc de „absolvenții FABRICII” – genitivul scris aiurea cu un singur i”!!)
• „NU MAI IEȘII” („IEȘI” scris aiurea cu 2 I !)
• Ve-ți fi spânzurați („VEȚI” scris cu cratimă !!!)

Antibasistul 24-02-2014 - 20:03

RETARDATULE un NUL, ca toți basiștii, idiotule scri multe minciuni, retardatule, URBOS ȚI-A DEMONSTRAT CA ESTI ANALFABET, POSTARILE TALE TE-AU TRADAT!!!!!!!!!!!

UnUL 24-02-2014 - 20:12

Și pomelnicul de mai sus nu e relevant, nu-i așa?
P. S. Apropo ; SCRII” se scrie cu 2 i, cum ți-am mai spus-o de 25 de ori!

Antibasistul 24-02-2014 - 20:27

IDIOTULE BASIST UNUL, retardatule nebun basist, inainte de a aparea tu idiotule pe forum, ANALFABETULE eu scriam scrii cu doi de i IDIOTULE, M-AI INEBUNEBUNIT CU ASA ZISELE CORECTURI ALE TALE CRETINE BASISTE, IADUL TE VA INGHITE PE TINE, toata familia ta si pe toți basistii, IN VECII VECII VECILOR, AMIN!!!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 24-02-2014 - 20:56

@Basinel, nebun erai tu de mult, nu te-am înnebunit eu.

Antibasistul 24-02-2014 - 21:13

Nebuni au fost aia care te-au facut, ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI, BASISTULE FARA MINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 24-02-2014 - 21:43

Fie cum zici. Așchiuță. Eu totuși le mai acord credit părinților tăi : poate că sunt oameni normal, corecți și de bun simț, și doar bona e de vină că te-a scăpat în cap când erai mic.

Antibasistul 24-02-2014 - 22:09

Idiot basist un NUL m-am referit la tine si la parinții tai, nu la mine si la parinții mei!

UnUL 24-02-2014 - 22:29

Știu la cine te-ai referit, dar datoria mea de dascăl și cercetător e să restabilesc adevărul ! (☻☺☻☺☻☺☻☺)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 22:36

CRETINO-PATULE !
Aici esti bloger, nimeni nu a solicitat ,
aportul tau , gramatical
Ca de moralitate si restabilitarea
ADEVARULUI, nu esti tu …
in masura,
V A N D U T U L E !

UnUL 24-02-2014 - 22:49

@Agramanghel
Parpanghel – greşeli:
• „şti tu” (cu un singur i !), respectiv „şti bine” (tot cu un singur i !),
• „sânteţi”, „sântem”, etc
• „deşii” (scris de mai multe ori cu 2 i !)
• „Alţii , ca tine se dă BASIST” (”Alţii” se DAU, nu „se dă”!)
• „nasc pui vi” (cu un singur i !)
• „deacum si pina intr’a 7 spitza” (Adică „de-acum şi până…”)
• „Dute dracului” (fără cratimă !)
• „a-ti ajuns”, „A-ți uitat” (cu cratimă !)
• „la lasat” (fără cratimă !)
• „Ai nostri .ca BRAZI” (cu un singur i !)
• „ te înbunez” (cu n în loc de m!)
• „nu î-ţi înghit” (cu cratimă !)
• „şi o mică complectare”
• „Î-ţi mărturisesc” (cu cratimă !), „Î-ţi repet” (cu cratimă !), „Î-ţi recomand” (cu cratimă !), „Î-ţi repet” (cu cratimă !), „Î-ţi explicam” (cu cratimă !) ,,Î-ţi, admir” (cu cratimă !), „Î-ţi rezervi” (cu cratimă !), Î-ți enumăr o duzină” (cu cratimă !), etc, etc. (Nu voi relua toate construcţiile în care apare această eroare grosolană, ele fiind obişnuite la tine.)
• „ bikinii aia care [corect „PE care”] i-am văzut eu”…
• „ să-ti se administreze”…
• „crezi esti destept si le sti pe toate”
• „Nu e frumos sa ti doar tu candela cunoasteri”
• „mansoneria”
• „COMPLECT”/complectare (în loc de „complet” și „completare”)
• „ nu poate fii” (cu doi i !)
• „Dute (scris fără cratimă!) dreaqului imbecilule !”
• „Adrisantul cereri” (scris cu un singur i în loc de 2!!)
• „O …POZA cu Dedicatie, drag inimi tale!” (!!?)
• „Au murit LAUDATORI” (în loc de « lăudătorii, cu 2 i)
• „Daca tie i-ți PLACE” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghel – vezi şi mai sus)
• „perpetu” (scris cu un singur u!!)
• „a-ți fost atins/a-ți fost amprentat” („AȚI” scris cu cratimă !!!)
• „la capitolul tablei adunări și înmulțiri” (2 genitive scrise cu un singur i în loc de 2 !)
• „ î-și exprimă” (ÎȘI scris cu cratimă !!!)
• „s-au din noul sediu” (în loc de SAU, cum e corect!)
• „COMPILATIA de mai sus ai COPIAT’O”. (cu apostrof în loc de cratimă).
• „cei care î-ți SEAMĂNĂ” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghelaș drăgălaș).
• „Î-ȚI răspund” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghelaș drăgălaș)
• „Daca î-ți depaseai conditia!” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghelaș drăgălaș)
• „î-mi readuci in minte” (ÎMI scris greșit cu cratimă!)
• „A-ți iesit” (AȚI scris greșit cu cratimă!)
• „cand vi” (ăn lic de „VII”, cu 2 i !)
• „a-ți dat” (AȚI scris greșit cu cratimă!)
• „a bate CÂMPI” (scris aiurea cu un i în loc de 2!)
• „VOI, facură-ți” („FĂCURĂȚI” scris aiurea cu cratimă, și virgulă între subiect și predicat – ceea ce este absolut interzis în limba română”).
• „Ocupăte, de ce te pricepi” (”Ocupă-te” scris fără cratimă !!!??? Și nu se pune virgulă între verb și complement.)
• „devi frecventabil” („DEVII” scris greșit cun un singur i !)
• „Dacă ai avea dubi” (în loc de „DUBII”, cu 2 i !!)
• „ „fără să „deți” (scris cu un singur i !)
• „ Ia explicat” (în loc de „i-a explicat”)
• „Ma scutiși să te pun iarăși în fata postări (cu un singur i in loc de 2, cum e corect !) tale”.
• „ma ajutat sa ma realizez” („M-A” scris fără cratimă !)
• „la IDENTIFICAT pwe Creutzfeld” („L-A” scris fără cratimă !, „pwe” înseamnă, probabil, „pe”.)
• „ Noi vorbim aproape, aceiasi limbă” (în loc de „aceeași”, cum e corect!)
• „devi ceea ce se apreciază” ( ??! – DEVII scris cu un singur i !!)
• „Nimeni nu î-și poate cauza un rău” („ÎȘI” scris aiurea cu cratimă!)
• „dute” (în loc de „Du-te”, cu cratimă)
• „Pro’s Tache , i-ti sufla in ceafă” („ÎȚI” scris aiurea cu cratimă!)
• „î-ți redă” („ÎȚI” scris aiurea cu cratimă!)
• „GENIALUL de la Malul Mări (corect : genitiv „MĂRII”, cu 2 i!)
• „cu o parte i-și face decorul facial” (pentru a suta oară, ÎȘI scris aiurea cu cratimă!)
• „Formularea respectiva î-mi APARTINE” (pentru a nu știu câta oară, ÎMI scris aiurea cu cratimă!)
• „tu era-i” (imperfectul „ERAI” scris aiurea cu cratimă!)
• „A-ți …palmat la greu, a-ti făcut averi uriașe” („AȚI” scris aiurea cu cratimă!)
• „admite-ți un asemenea comportament” (ADMITEȚI scris total aiurea cu cratimă !!!)
• „dadea-i cu ADEZIUNEA” ( imperfectul „DĂDEAI” scris agramat cu cratimă !!!)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 22:56

Ca bhasanau , esti si excroc,
Atribuindumi , cuvinte pe care nu le-am folosit !
B h a s a n a u …si trage apa !

UnUL 24-02-2014 - 23:31

@cretinanghel
TOTUL ESTE LUAT DIN POSTĂRILE TALE AGRAMATE,
ȘI „ATRIBUINDU-MI” SE SCRIE CU CRATIMĂ, IDIOTULE!

salut 24-02-2014 - 14:52

Nu, mai boule. Au avut pana acum sansa asta ( de a NU se indatora la FMI). Acum – vor, nu vor, – au, n-au nevoie – SE VOR IMPRUMUTA. Miza nu sunt banii, oricum ei nu mai reprezinta nimic de peste doua decenii, miza e CONTROLUL.
Tu mananca-ti kktul corect politic, sa nu incepi sa gandesti, ca toate jigodiile politice au nevoie de idioti utili.
Apropos, Antonescu, cel pe care il numeai „cacarau” pana deunazi, a devenit si pentru tine „Crin”, nu-i asa?

Mircea 24-02-2014 - 15:00

Mai boule, de cind e Ianukovici la putere au trait in puf. Abia de ieri s-au trezit ca nu au bani. Sa se imprumute de la rusi ca aia dau pe ochi frumosi si nu cer nimic la schimb. De ce nu le dai sfaturi pe blogurile lor ?
Apropos, Crin e si Cacarau dar e mai scurta prima varianta deci nu a devenit nimic pentru mine. E acelasi repetent.

UnUL 24-02-2014 - 15:15

După boul de Salaud, decât să ia bani de la FMI, mai bine un ajutor „dezinteresat” (??!!) de la „fratele” Putin.

Mircea 24-02-2014 - 15:25

UnUL
Nu pot sa nu remarc latura distractiva. Tocmai noi romanii care am suferit 10 ani (1980-89) de frig si foame ca sa nu depindem de nimeni le dam acum lectii altora, semn ca nu am inteles nimic din lectia traita pe pielea noastra. Vrem si acum telefoane inteligente, plasme, calculatoare cit mai performante, masini musai nemtesti dar nu ne intrebam de unde bani ? Urla unii si acum ca Basescu a facut imprumuturi pentru doamna Udrea dar se uita la antene pe televizoare SONY sau Philips.

pathfinder 24-02-2014 - 15:30

Samsung, LG…

salut 24-02-2014 - 16:40

Mai prostalane, eu ma bucur ca UKR isi da duhul; pe mine ma afecteaza Romania…si din punctul asta de vedere, nu pot sa nu remarc ipocrizia occidentalilor vis-a-vis de Europa ortodoxa. Daca, in Ukr au mers pana la initierea unui razboi civil, la o adica, si in România vor face la fel.
PS: in UKR is not done yet.

Mircea 24-02-2014 - 16:49

salut
24-02-2014 at 16:40
Mai prostalane,
Eu nu ma bucur de raul unei tari vecine. Tu ca dogarian ar trebui sa banuiesti ce inseamna instabilitatea la frontierele unei tari vecine. Si pe mine ma intereseaza Romania si vad ca suntem aceeasi tara ca in 1989 (ma refer la teritoriu nu la raiul de atunci) cu toate vaicarelile voastre, cei ramasi fara pensii „speciale.” Deocamdata nu stiu unde vezi tu razboi civil in Ukraina, poate la antene.

pathfinder 24-02-2014 - 16:51

@Mircea
Sa nu ne grabim.
Si eu spun ca acolo inca nu s-au terminat ostilitatile.
Zilele astea au inceput sa maraie aia din Crimeea.
Daca incep sa maraie si altii nu-i a buna…

Mircea 24-02-2014 - 17:03

pathfinder
Probabil ai dreptate, nu am timp sa urmaresc tot ce este acolo. Sper totusi sa ramina la mirieli.

pathfinder 24-02-2014 - 17:08

@Mircea
Eu sper sa se sparga in liniste.
Fara ca cioburile sa sara si inspre noi…

UnUL 24-02-2014 - 17:13

@Pathfinder
Ba să sară. Mi-ar place să ne trezim în poală cu niște „cioburi” care se numesc :Bucovina de nord, Basarabia de sud, Herța, etc.

Mircea 24-02-2014 - 17:15

pathfinder
Eu sper sa nu se sparga ca altfel nu vad cum scapam de cioburi. Avem romani acolo si stiu ce au patit satele de romani din fosta Yugoslavie pe timpul spargerii. In plus probabil ca stiu mai mult decit stiu dogarienii despre ce masuri trebuiesc luate de catre un stat cind la frontierele lui sunt conflicte armate si cit costa (material) masurile astea.

pathfinder 24-02-2014 - 17:15

@UnUL
De acord.
La altceva ma refeream cand spuneam de cioburi…

UnUL 24-02-2014 - 17:17

@Pathfinder
Am înțeles, dar mă jucam nițeluș cu cuvântul.

Mircea 24-02-2014 - 17:18

pat..
Tocmai aici e problema. „Cioburile” alea o sa sufere cumplit din cauza amestecului „imperialistilor romani, marionete ale unchiului Sam”. Cioburile alea se pot rezolva mai usor in UE decit intr-o Ukraina divizata.

Mircea 24-02-2014 - 17:21

UnUL
Scuze, m-am luat cu scrisul si am gresit destinatarul.

urbos 24-02-2014 - 17:26

Muistule analfabet „unu”, se spune „mi-ar placea” caca-m-as in gatu ma-tii de sluji dan scabros.

UnUL 24-02-2014 - 17:44

@C u r bubos
Îmi place că ești la obiect și că își susții punctul de vedere argumentat și cu o eleganță desăvârșită. Continuă tot așa!

UnUL 24-02-2014 - 17:46

Erată. „ÎȚI susții”.

urbos 24-02-2014 - 17:49

Argument pentru ce cretinule? Ca esti analfabet?
Hahaha. Te-n gatu ma-tii de sontorog. Invata sa scrii mos senil, dupa aia sa corectezi pe altii.

UnUL 24-02-2014 - 17:59

@C u r BUBOS
Dă lecții la alții când nu vei mai scrie – „ar trebuie” și „Ia spus”!

urbos 24-02-2014 - 18:02

Bosorog senil, exemplele tale de cacat, sint doar erori de tastare, usor demonstrabile prin faptul ca sint singulare.
Tu lepadatura analfabeta esti ala cu „ei vrea” si „nu fii trist” etc. Sugi cariciu mosule.

UnUL 24-02-2014 - 18:03

„IA SPUS” eroare de tastare? Hm!

urbos 24-02-2014 - 18:09

Labagiule, ti-am zis, din moment ce in alte sapte mii de mesaje dinainte, filosesc cratima, cum mortii ma-tii ai putea deduce altceva? E un semn „mancat”, degeaba te scremi.
In plus vierme, tu esti ala care face pe corectoru. Deci de-acu inainte ciocu mic bosorogea.

UnUL 24-02-2014 - 18:43

Dacă „FILOSEȘTI”! cratima e bine.
Nu, nu răcni degeaba că faci atac cerebral: ȘTIU că AICI a fost o greșeală de tastare.

pathfinder 24-02-2014 - 15:17

Desteptule!

Pribeagul 24-02-2014 - 21:13

Problema este reala. Pate fi considerata o ironie, dar nu este cazul.

Ucraina este o tara care traisste in secolul XXI; gospodarita normal, fara a asigura si proteja excesele oportunistilor, haitelor de jefuitori si ingineri financiari locali si internationali, tara poate asigura conditii de viata la nivel mediu si cu trecerea timpului din ce in ce mai bune pentru poporul ei.

Daca nu se pune limita exceselor, oricite imprumuturi ar face Ucraina, sau alte tarii simillare, situatia cetatenilor nu se va imbunatati.

N-are rost sa ne ascundem dupa cires, sa ascundem situatia noastra, bancile care au venit in Romania, cu dobinzile lor de peste 20%, au jefuit romanii, care pentru a-si atinge visele o trag din greu si acum.

Europeanuul 24-02-2014 - 15:05

FMI ofera asistenta financiara, dobinzi mici si consultanta gratuita pentru reformarea si modernizarea economiei. UE ofera consultanta gratuita si asistenta financiara pentru reformarea si modernizarea societatii. Putin ce ofera?

pathfinder 24-02-2014 - 15:26

Da.
Ucraina are nevoie disperata de bani.
De multi bani.
Rusii erau pregatiti sa-i dea.
Dezinteresat … de altfel… 😉

Europeanuul 24-02-2014 - 15:57

Pai si europenii au fost pregatiti sa-i ajute, insa le-au pus niste conditii de care Ianucovic nu a vrut sa auda (reforme politice, economice, adoptarea valorilor europene, etc).

pathfinder 24-02-2014 - 16:13

Intrebarea ta a fost:
„Putin ce ofera?”

Raspunsul meu a fost:
„Da.” (este putin fata de nevoile lor)

salut 24-02-2014 - 15:46

Intrebare de cretin, retardat mintal. Mai baiete Iuropean, dupa ce Rusia a dat deja 3 miliarde din cele 15 promise, in conditiile in care Iuropa a oferit doar mUE, tu ori esti dus cu sorcova, ori total imbecil, ori judeci cu poola si minti nesimtit despre evenimente intamplate de doua luni incoace? Daca acum minti in halul asta, cum sa te creada cineva cand pupi cururi jid anesti despre holocaşş si alte kkturi pretinse a se fi intamplat acum 70 de ani?
Mai prostie la 360°, m-ai acuzat ca sunt dur in ceea ce te priveste. Cum pot, mai kkt ku oki sa fiu, daca judeci cu gaura curului?

Europeanuul 24-02-2014 - 16:02

Iar faci spume la gura plutonere. Politica internationala nu-i de nasul tau.

salut 24-02-2014 - 16:14

Da mai kkt cu oki, tu minti de rupi despre fapte foarte recente, mananci kkt cu polonicul, dar ” Politica internaţionala nu-i de nasul meu” . La fel ca sluga ailalta de prin Sluj-Napoca care a uitat si tabla inmultirii, da’ a devenit de ieri pana azi ” eSpert” . Nu asa, orice eSpert, ci musai in domeniul nuclear. Tu, mai sluga jid anizata, la fel. ESpert in pUlitica internationala.
Mai kkt cu oki, mai eSpertule, mai…

Europeanuul 24-02-2014 - 16:51

Despre convergenta reala ai auzit? Rusii traiesc si ei cum pot din exportul materiilor prime, energie si armament. Putin nu poate tine Ucraina in spate la nesfirsit. Putin nu-i poate ajuta (pe ucrainieni) la imbunatatirea sporului productivitatii, la cresterea competitivitatii si la proiectarea unei cresteri economice durabile -pe termen lung. Putin nu poate ajuta Ucraina sa se puna pe picioarele ei!

P.s. ti-am zis sa-ti stergi spumele de la gura daca vrei sa vorbesti cu mine (esti gretos)

pathfinder 24-02-2014 - 16:58

@Euro
Eu spun, cu mana pe inima, ca iar ai dat-o in teorii care nu au legatura nici cu subiectul de pana acum, nici cu realitatea din teren.

Cu mana pe inima!

Europeanuul 24-02-2014 - 22:24

Pathfinder,

Putin, Obama, Merkel au avut o teleconferinta (au batut palma) ministrii de externe din cateva tari importante din UE au fost la Kiev si au dat asigurarile de rigoare in privinta resurselor pentru finantarea bugetului, etc. Putin nu poate tine in spare Ucraina, oricat si-ar dori el de mult (resursele moscovitilor sint limitate;) In final, partidul regiunilor (rusii) au participat si ei la detronarea lui Ianukovici. Asta este realitatea!

P.S. nici razboi civl nu va fi (razboiul costa bani).
Merkel, Putin, Lavrov, au facut declaratii comune ca isi doresc ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei sa fie respectate de toate statele.

digital 24-02-2014 - 22:33

băi europeanule ce-o tot învârți când problema e clară, Europa vrea și îi convine de minune o Ukraină divizată, care să ofere piață de desfacere sigură și cât mai profitabilă, de aia a bătut palma cu rușii sub amabila preacurvie amerlocă!
și rușii vor profita în felul lor!
vai de mama lor de ukraineeni!

Antibasistul 24-02-2014 - 15:46

FMI e evreiesc, a bagat in ruina financiara multe tari, popoare cu programe cretine-ESCROACE de austeritate excesiva, cazul Argentinei e cel mai celebru!!!

Europeanuul 24-02-2014 - 16:14

Piticii de pe creierasul tau sint evreiesti 😉 Declinul Argentiei este o tragedie unica… nu am timp sa dezbat aici (cu tine) cauzele si detaliile acestei tragedii.

salut 24-02-2014 - 16:21

Nu ai cum, mai kkt cu oki sa discuti despre Argentina. Chiar si in cartea aia de propaganda pentru prosti, Capitalism for dummies, pe care o citesti tu, Argentina e la pagina 265. Tu te chinui de vreo 10 ani, dar n-ai trecut de pagina 5. Ar trebui sa traiesti mai mult ca Matusalem. Treci pe misticism.

Antibasistul 24-02-2014 - 16:23

E clar esti evreu, si copii stiu ca evreii sint stapini in FMI, BM, FED si-n toate marile banci ale lumii!!

Antibasistul 24-02-2014 - 16:24

Postarea de sus e adresata europeanului evreu!

ValVerde 24-02-2014 - 16:30

Povesteste-ne tu, Huhule, cum e cu Argentina aia.
Hai, spune ce-ai inteles, sa nu-ti fie rusine.

Te ajuta boul salut daca te mai incurci…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 17:02

Sa forbesti cu kuvintza ca cuHuhu, este Wi
King pe phorum cu H 180 si IQ 35/42 absolvent de hohologie la Fac . Obregia si cu
Exxorcizarea la ZI, coordonat de Pr. Argatu la …Manastirea CERNICA !
Si remarca ca EVREI conduc finantza mundiala este un EXEMPLU de Bun Simt si
Intelepciune !
Ca de erau …rrumanasi la C A S T R O N U L cu MIERE , furau si
PIROSTRIILE !

Antibasistul 24-02-2014 - 17:09

Cretin basist VV. gasesti pe youtube filme documentare despre ruinarea Argentinei de catre evreiescul FMI, am vizionat citeva, fa si tu la fel, pentru ca sa nu mori prost!!!!!!!!!

Antibasistul 24-02-2014 - 17:12

Mori țigane Parpanghel sa nu mai puți îngozitor, boritule, pe NET!!!!!!!!!!

ValVerde 24-02-2014 - 17:12

Nu, mai huhle, filmele alea mint !
Invata si tu Economie 101

Uite ideea principala: nu poti sa consumi mai mult decit produci pe termen nelimitat.

pathfinder 24-02-2014 - 17:13

Pe youtube sunt si filme cu extraterestri.
Poti sa alegi si specia preferata (omuleti gri, reptilieni, etc)
Uita-te si la alea…

P.S. Vizionare placuta!

Antibasistul 24-02-2014 - 17:15

Dobitocule VV. TU MINȚI DE STINGI, NU DOCUMENTARELE DE PE youtube, minți pentru ca esti evreu sau sluga la evrei!

Antibasistul 24-02-2014 - 17:16

Dumnezeu ne-a dat puterea de a discerne intre adevar si minciuna, si pe youtube!!!!!!!

ValVerde 24-02-2014 - 17:18

Da ba, da’ dumnezeu ti-a dat puterea aia intr-o reincarnare trecuta.
La asta de acum, ti-a tras chiulu”

pathfinder 24-02-2014 - 17:26

@ValVerde
Nu ma mai joc asa!

Cand sa scriu si eu ca omu’ ca la huhu s-a terminat discernamantul si a inceput ala de sus sa imparta prostia te bagi tu cu strambe…

Uf!

digital 24-02-2014 - 17:28

ValVerde
24-02-2014 at 17:12
da tu, ce mătta produci, mă bălegosule?!

urbos 24-02-2014 - 17:32

„Uf”, acuma si-a bagat sticla…

pathfinder 24-02-2014 - 17:35

Troll

Mircea 24-02-2014 - 17:36

Troll…..

urbos 24-02-2014 - 17:38

Troll troll, dar ti-ai bagat-o. Sau e biberonu lu fi-tu? Il inveti d-acu cu gustu de cacat. Noroc c-o sa crape curand.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 17:43

Nu te lassa , Ciu-Habule ce dreaq !
Swe phisa in gura ta toata semintia semita
Si tu totusi preferi , ceffa mai consistent !
Io , nu pot de moment , am o Diarree !
Deci tot ,lichid , ori tu …doresti …mai
Consistent , maroniu , ptiu!

Antibasistul 24-02-2014 - 17:43

VV. sint sigur, e vizibil din postarile tale, ca de ce ma acuzi, E VALABIL PENTRU TINE, in reincarnarea asta a ta Dumnezeu ți-a luat mintea si puterea de discernamint, de aceea debitezi mari prostii pe Net!!!!!!!!!!!!

Antibasistul 24-02-2014 - 17:52

Țigane Parpanghel borit, dispari de pe Internet ca puți ingrozitor, ptiuuu de mii de ori!!!

ValVerde 24-02-2014 - 21:52

@Claudia

digital
24-02-2014 at 17:28 ValVerde
24-02-2014 at 17:12
da tu, ce mătta produci, mă bălegosule?!

===

Eu produc plus valoare.
Tu ai iesit la produs ?

🙂 🙂

digital 24-02-2014 - 22:38

ValVerde
24-02-2014 at 21:52

hahaha!
tu produci….lla valoare, bă!
vai de valoarea aia, e mică și zgârciată!
ți-o mai sugy, bă?!
mai poți, măcar din când în când să tragi de zgârciul ăla?!

Tache 25-02-2014 - 03:02

Lasa ValVerica, ca iti povesteste economistul de prestigiu international, Adrian Salbuchi, ce s-a intamplat in Argentina. Pe scurt, in cateva cuvinte, criza din Argentina s-a datorat faptului ca sistemul financiar s-a asezat DEASUPRA sistemului economiei reale…adica a capatat mult mai multa putere politica. Cum aceasta stare de fapt, puterea politica colosala a finantei iudeo-masonice, este prezenta mai peste tot in lume, pe toti ne asteapta aceeasi soarta. Este doar o chestiune de timp.

http://www.youtube.com/watch?v=Hdw7ygE0htM

Tache 25-02-2014 - 03:07

Adrian Salbuchi : Washingtonul, Londra si Tel Avivul NU tolereaza niciodata democratia adevarata.

http://www.silviacattori.net/article3790.html

Tache 25-02-2014 - 03:09

Apropo de Ucraina si de disperarea cu care occidentalii trag de ea…

Armata elvetiana se pregateste sa faca fata unor revolte importante in Europa.

http://www.youtube.com/watch?v=2KdfRjYPiaA

UnUL 25-02-2014 - 07:53

@Tache
Cine e caraghiosul ăsta de Adrian cu „buchiile” lui?
P.S. Armata elvețiană nu se pregătește de nimic. Ea e pregătită pentru apărarea țării, în orice eventualitate, de ani buni – așa cum ar trebui să fie toate armatele, chiar dacă nu există niciun pericol iminent

Mircea 25-02-2014 - 08:03

„Adrian Salbuchi

Author, economist, and expert on globalization, founder of the Argentine Second Republic Movement.”

Un fel de Vadim al lor.

UnUL 25-02-2014 - 08:05

Mda. Căutasem și eu ulterior pe „Goagăl” și m-am lămurit. „Spune-mi ce citești ca să-ți spun cine ești!”

Mircea 24-02-2014 - 14:38

pathfinder
Ma, maaaaaaaaaaaaaa. Iarasi postezi o data cu mine ? Se prind intelectualii.

pathfinder 24-02-2014 - 14:45

🙂

jan dinu 24-02-2014 - 23:39

Parpanghel, Parpanghel …
A ajuns ca vaide EL…
LInge kuru la VARAN …
Pentru a face rost de-un ban !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 23:43

Muggi Sulla , tzagan CALFOMIST !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult