Acasa BusinessEconomic Udrea: Primariile refuza sa vanda locuintele ANL

Udrea: Primariile refuza sa vanda locuintele ANL

scris de Ziua Veche
24 Afisari

 

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, le-a solicitat, duminica, prefectilor sa faca toate demersurile necesare pentru a determina primarii sa vanda locuintele ANL.


„Am o problema legata de vanzarea locuintelor ANL”, a spus Elena Udrea, cu prilejul videoconferintei cu prefectii, sustinuta la Palatul Victoria de premierul Emil Boc.

 

„Am trimis scrisori tuturor chiriasilor ANL si le-am solicitat punctul de vedere acolo unde intampina dificultati. in marea majoritate a situatiei, primariile refuza sa vanda locuintele ANL, motivul real fiind ca astazi ei incaseaza chirii”, a spus Udrea, citata de Agerpres.

Ea a subliniat ca, de fapt, din vanzarea locuintelor, primariile vor incasa bani din taxele si impozitele platite de proprietari.

 

„Nu este de acceptat in acest moment, cand Guvernul face eforturi extraordinare sa gaseasca surse de finantare a investitiilor. Sa faceti toate demersurile sa determinati primarii sa vanda aceste locuinte celor care doresc sa le cumpere!”, le-a cerut prefectilor ministrul Dezvoltarii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS