Acasa BusinessEconomic Unde te poţi specializa gratis în turismul de pensiune

Unde te poţi specializa gratis în turismul de pensiune

scris de R. C.P.
1 afisari

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) a organizat joi, la Bucureşti, ultima conferință  din seria celor 7 evenimente regionale dedicate întreprinzătorilor și managerilor din turism. Conferințele sunt parte integrantă din proiectul strategic “Întreprinzători în turism – Pensiuni în România”.

Chioscul viselor de vara

La conferinţă, dedicată intreprinzătorilor din Regiunile Sud şi Bucureşti-Ilfov, au fost prezenți un număr de peste 200 actuali şi viitori întreprinzători în turism, manageri de pensiuni și antreprenori, precum și reprezentanți ai autorităților si asociatiilor locale. Pe parcursul lunii iunie, la cele 7 conferințe au participat un numar de peste 1.600 de actuali sau viitori antreprenori în turism și manageri de pensiuni din toate regiunile României.

În deschiderea conferinței, Valentin Miron, vicepreședinte al FNTM și managerul proiectului, a subliniat oportunitatea oferită prin proiectul „Întreprinzători în turism – Pensiuni in România” pentru actualii şi viitorii întreprinzători, în a-şi dezvolta afacerea beneficiind de consultanţa personalizată. De asemenea participanţii vor beneficia de programul e-Learning de instruire managerială, de promovarea gratuită în catalogul naţional de pensiuni , dar şi pe viitorul portal de turism, unde se vor regăsi peste 2000 de pensiuni din România, precum şi de alte iniţiative din cadrul proiectului.

Proiectul “Întreprinzători în turism – Pensiuni în România” beneficiază de un buget de aproximativ cinci milioane euro, ceea ce îl plasează pe primul loc printre proiectele naționale de dezvoltare pentru turismul de pensiune. Prin înscrierea gratuită în proiect, peste 2.000 de întreprinzători vor avea posibilitatea de a se promova la nivel național și internațional și de a iniția sau dezvolta o afacere în turism.

Pentru detalii despre înscrierea in proiectul “Întreprinzători în turism – Pensiuni în România” accesaţi www.intreprinzatorturism.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult