Acasa BusinessEconomic Unde te înscri în „Catalogul Pensiunilor din România”, ediţia 2014 – 2015

Unde te înscri în „Catalogul Pensiunilor din România”, ediţia 2014 – 2015

scris de Ziua Veche
14 afisari

„Catalogul Pensiunilor din România”, ediţia 2014 – 2015, urmează să fie lansat în luna noiembrie, informează Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM).

„Catalogul Pensiunilor din România”, ediţia 2014 – 2015

Catalogul va fi tipărit în 10.000 de exemplare, în limbile română şi engleză, şi a fost lansat prin intermediulplatformei online de informare turistică şi rezervări Cazarelapensiune.ro. Catalogul conţine informaţii despre pensiuni din ţară, evenimente şi obiective turistice structurate pe cele 9 regiuni istorice, reprezentând un instrument de atragere a turiştilor români şi străini.

Apariţia în catalog asigură pensiunilor din România prezenţa gratuită pe portalul Cazarelapensiune.ro. Catalogul va fi distribuit, la fel ca şi ediţia precedentă, în cadrul târgurilor de turism, festivalurilor tematice interne şi internaţionale, agenţiilor de turism din România, Italia, Spania şi Marea Britanie, birourilor de turism din majoritatea statelor UE, centrelor de informare turistică din spaţiul european, ambasadelor şi ministerelor de la Bucureşti, dar şi în alte locaţii strategice publice şi private. Audienţa ediţiei de anul trecut a fost de aproximativ 500.000 de persoane. FNTM intenţionează ca noua ediţie să fie promovată în presa scrisă şi în mediul online. Antreprenorii care doresc să se promoveze prin intermediul catalogului pot contacta managerii de la FNTM la adresa de mail contact@cazarelapensiune.ro sau la numărul de telefon 0785.277.311.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult