Acasa BusinessEconomic Ungureanu despre IMM-uri: Mărimea nu contează

Ungureanu despre IMM-uri: Mărimea nu contează

scris de Marius Bâtcă
2 afisari

Premierul Ungureanu dă putere IMM-urilor. El a transmis conducătorilor de întreprinderi mici şi mijlocii că Executivul va reduce fiscalitatea atunci când se va putea şi i-a asigurat că este interesat de activitatea IMM-urilor.

MR Ungureanu (rtv.net)

MR Ungureanu (foto: rtv.net)

Guvernul se gândeşte la diminuarea poverii administrative şi fiscale pentru întreprinderile mici şi mijlocii atunci când va fi posibil, a declarat, miercuri premierul Mihai-Răzvan Ungureanu la forumul privind IMM-urile. El a arătat că măsurile trebuie luate într-un orizont de timp confortabil pentru obiectivele de stabilizare macroeconomică.

„Ce putem noi face, ca Guvern, în sprijinirea dumneavoastră? În primul rând, şi acesta e un lucru pe care Guvernul l-a spus de la început, un mediu de afaceri atractiv, favorabil şi predictibil. Evident că ne gândim, într-un orizont de timp care să fie confortabil atât pentru obiectivele noastre de stabilizare macroeconomică, cât şi pentru dumneavoastră în aşteptare, ne gândim la diminuarea poverii administrative şi fiscale, când se va putea, la stimularea creativităţii şi inovaţiei, toate ducând la un obiectiv pe care îl cultivaţi ca etos al acţiunii dumneavoastră economice – cultivarea adevăratului spirit antreprenorial, care porneşte de jos în sus”, a declarat, pentru Agerpres, şeful Guvernului.

„Britanicii au o vorbă care, din păcate, este folosită în cele mai diferite contexte şi pe mulţi în felul ăsta îi bucură: «Mărimea nu contează». Cred că succesul dumneavoastră este dovada cea mai bună că există speranţă de vioiciune în economia românească şi că această dinamică are nevoie de sprijin, Guvernul fiind chemat să ofere această încredere”, a spus Ungureanu oamenilor de afaceri prezenţi la la prima ediţie a Forumului IMM-urilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult