Acasa BusinessEconomic Ungureanu: Emoţiile mele sunt pentru pensii şi salarii

Ungureanu: Emoţiile mele sunt pentru pensii şi salarii

scris de A.B.
1 afisari

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a dezvăluit că emoţiile pe care le are sunt legate de felul în care va rezolva problema pensiilor şi a salariilor, nicidecum de moţiunea USL. 

mihai razvan ungureanu

foto: rtv.net

„Apropo de emoţii, cineva spunea că emoţiile ar trebui să existe pentru că sunt inerente activităţii primului-ministru. Emoţia mea, de exemplu, în momentul de faţă, este cum pot să pun aplicare hotărârea Curţii Constituţionale în aşa fel încât pensionarii să capete ceea ce Curtea, pe bună dreptate, le dă. Acolo am emoţii. Tot aşa, am emoţii cum pot să fac să reîntregesc salariile bugetarilor. Asta sunt adevăratele emoţii„, a declarat, pentru Mediafax, premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

El a explicat, în detaliu, de ce are aceste emoţii. „Trebuie să fac un calcul, care în primul rând să mulţumească pe toată lumea şi în al doilea rând să ne dea mai departe nădejdea că această ţară îşi păstrează stabilitatea macroeconomică. Sunt emoţii pozitive. Vorbim de lucruri bune, nu vorbim de lucruri rele”, a spus Ungureanu.

Întrebat dacă va da pensionarilor banii înapoi, premierul a arătat că în momentul de faţă analizează toate opţiunile tehnice şi a precizat că o decizie a Curţii Constituţionale se pune în aplicare.

„În momentul de faţă analizăm toate opţiunile tehnice şi să fie foarte clar: o hotărârea a Curţii Constituţionale, o decizie a Curţii Constituţionale, se pune în aplicare, noi nu discutăm chestiunea asta”, a adăugat Ungureanu.

El susţine că pensionarii nu ar trebui să mai meargă în instanţă. „În opinia mea nu, nu. Ceea ce spune o decizie a Curţii Constituţionale conform Constituţiei se pune în aplicare”, a precizat Ungureanu.

5 comentarii

Contra 25-04-2012 - 12:42

E un om fara emotii.

digital 25-04-2012 - 13:23

individu are emoții cum a avut și kiombelixul,atunci când le-a tăiat,adică ~zero~!

Alin 25-04-2012 - 13:29

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu este cu adevărat emoţionat de salarii şi pensii, iar când spune asta nu o face la fel cum minţea când lua cuvântul la UTC-ul lui Ceauşescu! Premierul Mihai Răzvan Ungureanu este acum emoţionat de salarii, la fel cum a fost emoţionat de mărirea propriului său salariu de la Viena, pe care şi l-a dublat pe vremea când părăsea funcţia de ministru de Externe. Atunci a găsit soluţia şi cred că va găsi soluţia şi acum, să mărească salariile în prag de alegeri. Să trăim din ce în ce mai bine!

Pribeagul 25-04-2012 - 22:49

Razvanel… nu prea face nimic, dar vorbeste, vorbeste… frumos.

Sa fim optimisti. Are planuri… mari. In aceasta etapa, sper ca aceste planuri sa nu-l tina dincolo de… vineri.

A nimerit o perioada prosta. Dar ce-i mai dezavantajos pentru el si mai trist pentru noi este faptul ca nu actioneaza. Poate ca-i mai bine asa. Daca ar actiona, cine stie cu ce cadouri ne-am pomeni!

Marian 26-04-2012 - 10:25

Viclenia lui Razvan Ungureanu este vizibila si s-a dezvoltat la scolile tradarii pe care i le-au platit diverse trusturi. Lui nu-i pasa de nimic in afara de cariera sa si de avere. O mai incasa sotia lui bani de la OMV si cine mai stie de unde?
Astia sunt urmasii lui Stefan cel Mare care-si pun cipilica si joaca la doua trei capete neinteresandu-i tara si norodul.Ungureanu face un teatru ieftin ca fost membru PNL care joaca pentru PDL.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult