Acasa BusinessEconomic Uniqa invata copiii sa previna joaca cu focul

Uniqa invata copiii sa previna joaca cu focul

scris de Ziua Veche
0 afisari

Pe vremea dinastiilor, chinezii nu-si mai plateau doctorii atunci cand poporul era bolnav. Rolul medicilor era sa previna, nu sa trateze. Cam aceeasi filozofie vor s-o aplice si asiguratorii de la Uniqa. Luni, la Scoala Centrala din Bucuresti, a avut loc lansarea oficiala a programului “Casa mea e Uniqa”. Cam ce ar fi aceasta? Culmea, pentru ca vorbim totusi de asiguratori, nu este un produs.

 

 

Cel putin nu asa pare la prima vedere. Este un fel de investitie in viitor. Campania “Casa mea a unica” nu se adreseaza adultilor, celor care dispun de bani, dar au si grijile in carca. Ci copiilor. Elevii intre 8 si 12 ani sunt indemnati sa-si imagineze cum si-ar putea proteja mai bine casa in care locuiesc si sa puna pe hartie ceea ce le trece prin cap, in mod cert mai original decat poate produce mintea unui adult. Conform declaratiilor vicepresedintelui Uniqa Asigurari, Alfred Vlcek, pentru inceput, compania a investit in aceasta campanie educativa peste 10.000 de euro. Concursul se va desfasura in perioada 25 mai – 20 septembrie 2010.

Jurizarea va avea loc pana la sfarsitul primei luni de toamna. Marele premiu consta intr-o consola WII, de fapt patru atfel de gadgeturi care vor fi impartite in regiunile in care se desfasoara concursul: Este, Vest, Sud si Bucuresti. Conform unei statistici a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, anual 10.000 de familii isi pierd locuintele in incendii, 8% dintre acestea fiind provocate de copii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult