Acasa BusinessEconomic Vasilescu: Rationalizarea salariilor si pensiilor, o vorba aruncata pripit in piata

Vasilescu: Rationalizarea salariilor si pensiilor, o vorba aruncata pripit in piata

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Nici anul acesta, nici anul viitor, Romania nu va trebui sa apeleze la rationalizarea pensiilor si salariilor a declarat, marti, consilierul guvernatorului Bancii Nationale, Adrian Vasilescu. Vasilescu a explicat ca a auzit formula de „rationalizare a salariilor si pensiilor”, dar, deocamdata, considera ca „a fost o vorba aruncata pripit pe piata”.


„Sunt convins ca nici anul acesta, nici la anul, nu vom avea, probabil, nevoie sa recurgem la astfel de masuri, iar spre sfarsitul anului viitor vom putea vorbi despre iesirea din recesiune”, a spus Adrian Vasilescu, citat de Agerpres. El a precizat ca, in prezent, este importanta tinerea sub control a deficitului bugetar. Adrian Vasilescu a adaugat ca Romania se afla in concurenta cu Ungaria si Bulgaria pentru atragerea investitiilor straine „de care are nevoie ca de aer si de soare”. Totodata, consilierul guvernatorului BNR considera ca Romania poate face fata unui imprumut pentru investitii, apreciind ca acesta „ar fi chiar bine venit”. „Investitiile multiplica si banii si bunastarea”, a subliniat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult