Acasa BusinessEconomic Vezi cât plătesc întreţinere anual românii de la bloc

Vezi cât plătesc întreţinere anual românii de la bloc

scris de D.P.
6 afisari

Prima plată online din România a unei facturi de întreţinere a avut loc în 5 august, pentru un apartament din ansamblul rezidenţial Swiss Cottage şi a fost în valoare de 105 lei.

Antene pe blocRomânii care locuiesc la bloc plătesc mai mult de 2,5 miliarde euro la întreţinere, în fiecare an, potrivit estimărilor ePayment, arată un comunicat al companiei, citat de Agerpres.

Grupul de firme Scomet, furnizor de servicii de facility management în Bucureşti a introdus modalitatea de plată online a facturii de întreţinere pentru locatarii rezidenţi în cele 7.000 de apartamente aflate în administrarea Scomet. Proiectul a fost dezvoltat şi implementat în parteneriat cu integratorul de plăţi online ePayment şi face posibilă, pentru prima dată în România, plata online a facturilor la întreţinere.

În primele şase luni, compania estimează că 25% – 30% dintre locatari îşi vor plăti facturile la întreţinere online, cu ajutorul noii soluţii de plată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult