Acasa BusinessEconomic Vezi cum funcţionează “Rabla” pentru electronice

Vezi cum funcţionează “Rabla” pentru electronice

scris de B.C.R
1 afisari

Ai un mobil mai vechi sau un laptop şi vrei să le schimbi cu unele mai noi, dar nu-ţi ajung banii? O soluţie ar fi programul buy-back pentru telefoane mobile! Iar aici poţi apela chiar la operatorii de telefonie mobilă sau la magazinele online de profil.

programul rabla laptopSuma pe care o primeşti diferă de la caz la caz şi ţine de starea în care se află produsul dat la schimb.

Dacă vrei să-ţi iei un telefon sau un laptop nou  poţi să apelezi la Orange, fie că eşti client sau nu al operatorilor.

Cum este evaluat telefonul

Dacă telefonul este în perfectă stare de funcţionare, acesta va fi evaluat şi vei primi un cupon de reducere în funcţie de cât de funcţional este. De exemplu, să luam un model de telefon mai vechi – Nokia 3110. Dacă modelul este în perfectă stare de funcţionare, atunci primeşti 10 euro. Pentru un Nokia N97 primeşti 61 de euro.

Atenţie însă! Cei de la Orange spun că nu poţi da la schimb mai mult de cinci telefoane anual. Cuponul de reducere poate fi folosit la achiziţia unui nou telefon, a unui laptop sau a unui alt accesoriu din magazinele Orange.

Şi în magazinele Internity, care vând telefoane şi abonamente Cosmote, poţi să-ţi cumperi un telefon la preţ de buy-back.

„Rabla” şi pentru laptopuri

Daca nu plănuieşti să-ţi schimbi telefonul, însă ai probleme cu laptopul şi te gândeşti să-l schimbi însî nu ai bani de unul nou, firmele au inventat şi „Rabla” pentru laptopuri.

Citiţi mai multe pe incont.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult