Acasa BusinessEconomic Vicepreşedintele ANRP Cătălin Teodorescu şi-a dat demisia

Vicepreşedintele ANRP Cătălin Teodorescu şi-a dat demisia

scris de C.P.
0 afisari

Premierul Emil Boc l-a eliberat, joi, pe democrat-liberalul Cătălin Florin Teodorescu din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), cu rang de subsecretar de stat.  

Cătălin Florin Teodorescu (foto:Agerpres)

În decizia premierului, publicată în Monitorul Oficial, se arată că Teodorescu şi-a dat demisia din funcţia de la ANRP la data de 1 noiembrie. Membru PDL Argeş, Teodorescu fusese numit vicepreşedinte al ANRP în 8 august 2009, prin decizie a premierului Boc. Pe 5 octombrie, Boc a eliberat-o din funcţia de preşedinte al ANRP pe Crinuţa Nicoleta Dumitrean, la cererea acesteia, şi în locul ei a numit-o pe Dorina Danielescu, fost procuror la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism din Parchetul General.

Pe 29 august, premierul a demis un alt vicepreşedinte al ANRP, Virgil Baciu, imediat după ce subsecretarul de stat fusese arestat preventiv pentru 29 de zile într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă. Baciu fusese trimis în judecată în 2007 într-un alt dosar, pentru luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult