Acasa BusinessEconomic Victor Ponta: România este în recesiune

Victor Ponta: România este în recesiune

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Preşedintele PSD a anunţat duminică printr-o conferinţă de presă că în urma a două trimestre consecutive cu scădere economică, România este în recesiune.

Victor PontaVictor Ponta a anunţat că faptul că România este în recesiune e o „realitate economică”, acesta fiind un semnal de alarmă uriaş pentru ce urmează. Potrivit Agerpres, acesta consideră că această realitate este „influenţată şi de inconsecvenţa şi lipsa de strategie a guvernului”. Astfel, el a acuzat guvernul Ungureanu pentru întrăinarea resurselor naturale şi energetice ale României, referindu-se la vânzarea recentă a unui pachet de acţiunea Transelectrica.

Preşedintele PSD, Victor Ponta susţine că mandatul lui Ungureanu are legătură doar cu interesele externe ale României, neglijând situaţia internă. Acesta a declarat ironic că „Urmează în mod sigur vânzarea Hidroelectrica, Transgaz, Tarom, SNCFR, şi ce a rămas de vândut”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult