Acasa BusinessEconomic Videanu l-a schimbat din functie pe directorul ELCEN Bucuresti

Videanu l-a schimbat din functie pe directorul ELCEN Bucuresti

scris de Ziua Veche
3 afisari

Directorul General al Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), Ion Marcu, a fost schimbat din functie de catre ministrul Economiei, Adriean Videanu, il locul sau fiind numit Cetacli Dan stefan, aflat pana anul trecut la conducerea Termoserv, filiala ELCEN.


 

 

„Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a emis ordinul de numire in functia de director general al Electrocentrale Bucuresti pentru domnul Cetacli Dan stefan”, se arata intr-un comunicat al ministerului.

Institutia nu a comunicat alte informatii, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse din minister, Marcu a fost numit in pozitia de director general adjunct al ELCEN si va avea responsabilitati legate de infiintarea societatilor nationale Electra si Hidroenergetica.

ELCEN este controlata de producatorul de energie Termoelectrica, detinut de Ministerul Economiei, si urmeaza sa fie inclusa in Hidroenergetica.

Puterea instalata a ELCEN este de 2.008 MW, pe hidrocarburi, reprezentand 20% din capacitatile de productie in centrale termoelectrice la nivel national. Compania a produs anul trecut 4,392 miliarde kWh energie electrica, aproape 7,5% din productia inregistrata la nivel national.

De asemenea, anul trecut compania a produs o cantitate de 6,302 milioane gigacalorii, reprezentand aproximativ 40% din productia realizata la nivel national.

0 comentariu

alamar 18-10-2010 - 14:24

Entitate salut , dta ce opinie ai despre acest articol…

Ma refer la elementul asta numit : ” Arestare preventiva”…

Sunt numai curios ce opinie ai…

Eu care dupa cum stii, am citit numai o carte, ma intereseaza opinia celor care au citit biblioteci intregi…

Multumesc anticipat…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult