Acasa BusinessEconomic Videanu: Simplificarea si reducerea sistemului fiscal vor relansa economia

Videanu: Simplificarea si reducerea sistemului fiscal vor relansa economia

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, marti seara, la postul public de televiziune, ca simplificarea si reducerea sistemului fiscal sunt elemente care pot duce la relansarea economica a Romaniei si a dat asigurari ca procesul de diminuare a cheltuielilor bugetare va continua.

„(….) simplificarea sistemului fiscal, reducerea sistemului fiscal sunt elemente care antreneaza economic, duc la relansarea economica a Romaniei pentru ca singura sansa a Romaniei, din punctul meu de vedere, este reluarea cresterii economice. De taiat, sigur o sa taiem din cheltuielile bugetare inutile (…). Romania are nevoie sa-si reia cresterea economica, astfel incat sa-si rezolve problemele atat din educatie, din sanatate, din sistemul de pensii. Nu exista alta sansa. si daca acum nu iei aceste masuri de relansare economica nu faci nimic altceva decat sa-ti amani reluarea cresterii economice in Romania”, a subliniat Videanu, citat de Agerpres.

0 comentariu

Mr007 22-10-2010 - 11:29

Acum si Lady Gaga e infricosata pina la disperare ca cineva vrea s-o omoare. Ce sa omoare la ea, ca e urita mai rau ca Muma Padurii. E clar ca toate vedetele sunt bolnave psihic, sunt paranoice in ceea ce priveste viata lor. Niste putori ordinare care ne sint introduse cu forta in vietile noastre, precum reclamele de pe peretii cladirilor sau de pe marginea drumurilor care ne uritasc viata si realitatea. Cit priveste pe madam Presley? Morlamente este o tirfa ordinara care nu merita nici macar sa te uiti la ea, o putoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult