Acasa BusinessEconomic Vîntu i-a vândut Realitatea TV lui Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu

Vîntu i-a vândut Realitatea TV lui Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu

scris de D.S.S.
10 afisari

Elan Schwartzenberg a cumpărat postul de televiziune Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vîntu. Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat pentru Realitatea TV că a devenit proprietarul a 92 la sută din acţiunile Bluelink Communcazioni.  Pe de altă parte, managerul Realitatea TV Sebastian Ghiţă a declarat pentru Mediafax că schimbarea acţionarului nu afectează contractul de management. Elan Schwartzenberg este fostul soţ al vedetei TV Mihaela Rădulescu.

Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, a cumparat Realitatea TV de la Vintu

Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, a cumparat Realitatea TV de la Vintu

Potrivit ultimelor informaţii, în cursul zilei de ieri, Elan Schwartzenberg și cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, Ionuț şi Ioana au fost în Cipru pentru perfecta datele afacerii. Discuțiile au vizat întregul pachet deținut de copiii lui SOV la Bluelink Communcazioni.

Contactat de Realitatea TV, Elan Schwartzenberg a declarat că de ieri este proprietarul a 92 la sută din acţiunile Realităţii TV şi a anunţat că va susţine luni dimineaţă o conferinţă de presă pe această temă.

Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea. El nu poate să fie implicat în managementul Realitatea„, a spus Sebastian Ghiţă pentru Mediafax.

Ghiţă a precizat că el (ca persoană desemnată de compania Asesoft, n.r.) va continua să managerieze Realitatea, respectând astfel contractul semnat între Asesoft şi Realitatea Media, în octombrie 2010, şi care are o valabilitate de cinci ani.

Întrebat ce va face dacă Sorin Ovidiu Vîntu va decide totuşi să îl implice pe Elan Schwartzenberg în managementul Realitatea, Sebastian Ghiţă a spus: „Domnul Vîntu nu are nicio calitate la Realitatea. Domnul Vîntu este o persoană fizică din România„.

Totodată, întrebat ce va face dacă Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media va anunţa luni că a decis rezilierea contractului cu Asesoft, Sebastian Ghiţă a spus că doar instanţa poate să decidă acest lucru. „Un contract între două societăţi nu poate fi desfăcut decât în instanţă. Conform legilor din România numai o instanţă se poate pronunţa asupra acest lucru, nu AGA Realitatea Media„, a spus Sebastian Ghiţă.

Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media s-a întrunit joi, la Viena, şi a analizat situaţia contractului de management încheiat cu Asesoft. Până în acest moment, nu a fost făcută publică decizia luată de AGA Realitatea Media cu privire la contractul de management încheiat cu Asesoft.

 

 

 

11 comentarii

jan dinu 01-05-2011 - 03:42

PatiHotzul – VINTU – a fost shi inca este un „travesti ” ..
in mina altora ! Oare d’aia a venit nea KiSSinger la poarta
la SOV cu jalba’n batz pentru a-i „pasa ” media manipularii
acum lui Berg …care s’anexeze mintea romanilor definitiv ??!
Vai de capul vostru – RUMANILOR – …goyimi mai sunteti !
JD-USA

michael 01-05-2011 - 09:30

mi se pare ca amicul de hotii al lui mazare a ajuns sa fie paravanul de trompeta ai
banilor foarte negrii ai securistilor dezamagiti ca n-au parte de ciolan

Adrian 01-05-2011 - 12:32

michael, fii amabil, cine este acest Elan Schwartzenberg? Banuiesti pe ce drum va merge RTWC?

Parpanghel : OI Vei ,ce gheseft cu ...eolia NU 01-05-2011 - 13:33

Ca ai luat-o pe Mihaiella, ?!?!?!, si ai si scapat de ea este oarecum OK. D a sa te bagi tu, in laturile eolianului….OI VEI .Oi VEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Parpanghel : Oh, NU...nici Naty Meyr 01-05-2011 - 13:37

Nu facea asa greseli, poate ar trebui sa te inscrii si in PRM. Tribunul ,ar fi I N C A N T AT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrian 01-05-2011 - 17:20

Am aflat singur. Tipul are ceva datorii la procurorul Poanta. Cel ce are o mica problema cu alt peocuror „sinucis” de ciuda!!!!

CODUL MANTUIRII 01-05-2011 - 18:26

Nu dati tara pe mana procurorilor pro-slavonisimo,ca patiti ca in 47,veti murii la canal.

codul y 01-05-2011 - 18:33

Raduleasca este o patrioata,n-a putut sta linga un smecheras ce se acupa de hotii ove-iesti,poate il vedem ca pe Meir in curind.Daca ar fi un om de afaceri de succes ar fi putut construi si cumpara terenuri si in GHAZA.Asta are grade israeliene pe sub camasa.

Ciu Huhu 01-05-2011 - 18:46

Sper ca evreul Elan sa aiba vointa sa-i rupa dintii si gura si sa dea de pamint cu securistul portocaliu ordinar Ghita S. !

Parpanghel : Desarte E sperantze, buhuhule 02-05-2011 - 03:30

In plin E lanul,sau nu va da cu coarnele dobandite de pe urma mariajului cu tiganusa de moldave, asta ca sa nu iasa Scanteia!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS