Acasa BusinessEconomic Vladescu: Deocamdata nu vorbim de disponibilizari

Vladescu: Deocamdata nu vorbim de disponibilizari

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat, vineri, ca in prezent nu se discuta despre disponibilizari, ci despre restructurarea sectorului bugetar, care va trebui realizata pana la inceputul anului viitor, transmite Agerpres.


„In momentul de fata nu discutam despre disponibilizari, discutam despre o necesara restructurare a sectorului bugetar, care va trebui facuta pana la inceputul anului viitor, astfel incat baza de la care se pleaca in 2011 sa fie o baza sanatoasa”, a spus ministrul Finantelor, raspunzand unei intrebari a ziaristilor cu privire la disponibilizarile din sistem care ar trebui facute.

Intrebat despre modul in care se va realiza scaderea pensiilor si salariilor, anuntata joi seara de presedintele Traian Basescu, Vladescu a raspuns: „Veti vedea in proiectul de buget„. El a adaugat, cu privire la aceste masuri anuntate, ca numarul de pensionari si pensia medie a crescut, in consecinta exista o cheltuiala suplimentara, care nu mai poate fi compensata de la bugetul de stat.

0 comentariu

nik 17-10-2010 - 07:55

iai pupat in dos o viata intreaga pe rusi si acum intri in polemici cu un fost cancelar german care e mai destept de 10000 de ori ca tine tov ilici .

Rasputin 17-10-2010 - 10:23

…ia vezi ce slujbă bine plătită i-au dat ruşii…
I-o fi dat-o doar că Schroeder e frumos…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult