Acasa BusinessEconomic Vladescu face pe Moromete cu sindicatele

Vladescu face pe Moromete cu sindicatele

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Presat de acordul semnat cu institutiile financiare internationale care ne-au oferit sprijin financiar, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu adopta pozitia lui Moromote in relatia cu sindicatele. „Atat timp cat cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate”, este mesajul ministrului Vladescu pentru sindicate.


El a declarat ca veniturile incasate la buget in primele doua luni au fost sub asteptari, respectiv 98,5% din suma programata, dar ca se asteapta ca in luna martie acestea sa atinga nivelul estimat. Cat priveste cele 3 miliarde de euro care au intrat in bugetul ministerului de la inceputul anului, Sebastian Vladescu a declarat ca acestea vor merge spre investitii, mai exact in infrastructura. Pe langa gestionarea cat mai riguroasa a banilor de la instituriile financiare internationale, ministrul Finantelor a declarat ca institutia pe care o conduce se va axa in perioada urmatoare pe o cat mai buna colectare la buget a sumelor datorate de agentii economici. Practic va urma o perioada in care se vor inteti controalele Garzii Financiare. „Avem masuri pe partea de eliminarea a evaziunii fiscale, dar nu va pot da detalii”, a declarat ministrul. Si cu toate ca stam relativ bine cu banii dupa ce am primit transele de la Fondul Monetar International si ne-am mai si imprumutat de pe pietele internationale, Sebastian Vladescu a precizat ca nu este exclus ca Romania sa faca un nou imprumut daca va fi nevoie. „Daca conditiile de piata vor fi favorabile, vom stabili daca este momentul sa iesim din noua pe piete cu o emisiune de obligatiuni, dar nu avem o data exacta pentru acest lucru”, a spus Vladescu.

0 comentariu

mos teaca 11-10-2010 - 12:19

ce animale puteti fi voi ziaristii… ce aveti cu oamenii jigodiilor?!?!?

mos pastaie 11-10-2010 - 12:52

@ mos teaca – bai nene, tu esti cu capu? Ce are sula cu prefectura? Mai pe intelesul tau, care e problema daca se scrie despre personaj? Nu zice nimeni ca trebuie rascolit cacatul si stresata fata de 14 ani, dar nu inteleg de ce te agiti atat ca se scrie despre. Si, apropo, JIGODIE NENOROCITA, sunt ziarist. Fara astia de teapa mea, o sa suflati in flaut cu gusa, cacanarule!

informatorul 11-10-2010 - 21:34

luati in vizor si copii ce treba are copilul cu timpurile si ce sa intimplat atuncio concediati ziaristul

radu 12-10-2010 - 06:07

…care sunteti voi ziaristii (unii ca autorii articolului). ce aveti cu fata ?? ma trogloditilor !!!. Cu ce drept, va bagati in viata si sufletul ei ??. Eu, unul v-as da in judecata si, v-as lua si gacii dupa voi, . Cum ati reactiona daca cineva s-ar baga in viata copiilor vostri , daca aveti asa ceva ?? Chiar nu se gaseste cineva sa va puna la punct ?? Intr-un mod care sa-l tineti minte si peste 2000 de ani !!!. Ordinarilor!!!!.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult