Acasa BusinessEconomic Vladescu: Nu vor creste taxele nici in acest an, nici in 2011

Vladescu: Nu vor creste taxele nici in acest an, nici in 2011

scris de Ziua Veche
0 afisari

Discutiile cu FMI nu vizeaza majorari de taxe si impozite, nici in acest an, nici in 2011, potrivit ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu. Misiunea FMI „nu schimba nimic” in ceea ce priveste taxele si impozitele, a declarat, vineri, Vladescu, citat de Mediafax.


Intrebat daca se refera doar la 2010 sau si la anul viitor, Vladescu a afirmat ca „programul este ca nici anul viitor (sa nu creasca taxele, n.r.)”.

El a mai spus ca Romania are nevoie de acordul cu FMI si ca scrisoarea de intentie este in lucru.

O misiune comuna a FMI si Comisiei Europene se afla in perioada 26 iulie – 4 august la Bucuresti pentru cea de-a cincea revizuire a acordului stand-by, care va evalua modul in care Romania a indeplinit criteriile de performanta stabilite pentru finele lunii iunie.In urma incheierii acestei revizuiri, Consiliul Director al FMI ar trebui sa supuna aprobarii, in luna septembrie, eliberarea celei de-a sasea transe din imprumut, in valoare de peste 900 milioane de euro.

0 comentariu

Justitiarul 27-10-2010 - 06:48

De la guvernarea lui Adrian Nastase , serviciile de informatii nu mai sunt apolitice . Nastase a folosit in scopul sau si al PSD informatiile obtinute , aceasta ptr a santaja si ,, convinge ” oameni de afaceri , din media si structurile statului de a ,, juca ” pe ,, vroia dansului ” . A instaurat frica si teroarea psihica , ,, scapand informatii ” privind persoanele integre care nu acceptau sa fie slugi politice , comisarilor sai politici din teritoriu ( prefecti , presedinti de Consilii judetene , etc ) , aceasta ptr ca acestia sa fie eliminati sau convinsi sa treaca in ,, barca PSD „

baba Omida 31-10-2010 - 09:51

Afirmatia sefului de rezidenta american se traduce: „…sunt sub controlul total al nostru!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult