Acasa BusinessEconomic Vodafone reduce tarifele de roaming. Află de când

Vodafone reduce tarifele de roaming. Află de când

scris de C.P.
2 afisari

Vodafone a anunțat reducerea tarifelor standard de roaming, începând cu data de 1 iulie 2014, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene.

Vodafone reduce tarifele de roaming.

Clienții Vodafone care vor fi în roaming în Europa, în această vară, vor beneficia de opțiunea ‘Roaming pe zi’ și reduce tarifele zilnice la convorbiri cu 50%. Opțiunea permite utilizarea minutelor, a SMS-urilor și a traficului de date incluse în abonament atunci când călătoresc în străinătate.

În iulie și august 2014, abonații Vodafone, clienți noi și existenți, atât persoane fizice, cât și clienți business, pot vorbi în roaming cu o taxă zilnică redusa de la 3,99 euro/zi la 1,99 euro/zi.

De asemenea, abonații Vodafone RED care nu au beneficii de roaming în abonament beneficiază de costuri reduse pentru opțiunea ‘Roaming pe zi’, pot vorbi nelimitat și folosi traficul de internet inclus ori de câte ori călătoresc în Europa, la o taxă zilnică redusa de la 3 euro la 1,5 euro (TVA inclusă).

Opțiunea ‘Roaming pe zi’ este disponibilă pentru clienții Vodafone România care călătoresc în 35 de țări, astfel: țări din Uniunea Europeană (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Țările de Jos, Ungaria), dar și alte state, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elveția.

‘Roaming pe zi’ este valabilă și pentru alte 12 destinații din afara Europei, dintre care și SUA, pentru o taxă zilnică de 6 euro (TVA inclusă)/zi pentru clienții Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse, respectiv 8 euro (TVA inclusă)/zi, pentru clienții altor tipuri de abonamente decât Vodafone RED. Cele 12 destinații din afara Europei sunt: SUA, Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India și Noua Zeelandă.

Din 1 iulie 2014, Vodafone România modifică și tarifele standard de roaming în conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus în UE. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clienții companiei vor beneficia de un mod de tarifare avantajos. Utilizatorii vor plăti 0,24 euro/minut (TVA inclusă) — pentru un apel efectuat, 0,06 euro/minut (TVA inclusă) — pentru un apel primit, 0,07 euro (TVA inclusă) — pentru trimiterea unui mesaj text. Totodadtă, traficul de date este redus la 0,25 euro/MB (TVA inclusă).

Vodafone România are 487 de parteneri de roaming în 194 de țări de pe tot globul. Compania are, în prezent, 8 parteneri de roaming de date 4G în 7 tari: Anglia, Grecia, Italia, Noua Zeelandă, Olanda, Portugalia și Spania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult