Acasa BusinessEconomic Zilele Industriei: SUA caută firme pentru baza de la Deveselu

Zilele Industriei: SUA caută firme pentru baza de la Deveselu

scris de M.A.
3 afisari

SUA caută firme pentru baza de la Deveselu şi anunţă că vor fi organizate doua conferinte intitulate “Zilele Industriei” in Romania.

SUA cauta firme pentru baza de la Deveselu

Zilele Industriei - SUA caută firme pentru baza de la Deveselu

Organizate de Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta – U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite – U.S. European Command (EUCOM) si Fortele Navale ale SUA (U.S. Navy), conferintele vor avea loc astefe: Prima zi, miercuri, 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, Romania (numele hotelului si ora de incepere vor fi anuntate ulterior); Cea de-a doua zi: joi 14 iunie 2012, intr-un loc care va fi anuntat ulterior la Caracal, Romania.

Potrivit Ambasadei SUA la Bucuresti, obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu, Romania, in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale al Romaniei. Toate prezentarile vor fi facute in limba engleza fara a se asigura traducerea.

USACE anticipeaza ca in final se vor aproba doua contracte. Un contract va include toate facilitatile MDA, care va cuprinde toate lucrarile de infrastructura pentru intreaga suprafata a perimetrului militar american. Deoarece acest contract va contine unele informatii clasificate, contractorul general al acestuia va fi obligat sa detina o autorizatie de securitate. Cel de-al doilea contract va include toate facilitatile Fortelor Navale ale SUA, cu o infrastructura mai redusa in perimetrul elementelor sistemului de aparare antiracheta al SUA. Contractorul general nu va avea nevoie sa detina o autorizatie de securitate pentru acest contract.

“Toti cei interesati trebuie sa se pre-inregistreze pentru cele doua zile sau doar pentru una dintre acestea prin trimiterea unui e-mail specialistului de contracte Tre Santos la adresa de email: dayon.t.santos@usace.army.mil sau in atentia lui Jeffery Ball la Jefferey.A.Ball@usace.army.mil, cu referire la “Zilele Industriei pentru Abordarea Adaptiva in Etape in Europa, Etapa a doua – Deveselu, Romania” (“Industry Days for European Phased Adaptive Approach Phase 2 – Deveselu, Romania”). E-mailul de inregistrare trebuie sa includa numele, compania, numarul de telefon, adresa de e-mail, motivul pentru care doriti sa participati la Zilele Industriei, precum si orasul in care doriti sa participati.

Inregistrarea trebuie facuta pana in data de 31 mai 2012. Nu vor fi acceptate cereri dupa aceasta data, nici pe e-mail, nici telefonic. Cei interesati care nu sunt pre-inregistrati nu vor putea participa la conferinta.

Odata ce inregistrarea este completa, urmatoarele documente vor fi postate electronic in engleza ca amendament la acest anunt special, insa nu mai tarziu de 2 iunie 2012: Agenda Zilei Industriei; Prezentare Microsoft Power-Point; Cerinte Speciale.

Odata ce aceste documente au fost postate electronic ca raspuns la anunt, participantii inregistrati sunt incurajati sa ofere comentarii si sugestii in timpul procesului de inregistrare. Sursa comentariilor va ramane anonima si vor fi abordate in partea de comentarii/discutii care va avea loc in timpul evenimentului. Va rugam sa transmiteti toate comentariile prin e-mail catre specialistul de contracte Tre Santos la dayon.t.santos@usace.army.mil nu mai tarziu de 4 iunie 2012. Desi comentariile suplimentare sunt binevenite in timpul conferintei, nu vor fi acceptate cele care au depasit data mentionata. Cererile prin telefon nu vor fi acceptate”, se precizează în comentariul Ambasadei SUA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult