Acasa BusinessEconomic Ziua şi recordul negativ pentru Leu

Ziua şi recordul negativ pentru Leu

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Cursul de referinţă afişat miercuri, 16 mai,de Banca Naţională a României (BNR) a crescut la 4,4463 lei/euro şi 3,4987 lei/dolar.

Cursul leu/euro: nou maximul istoric

Aceasta este cea de 5-a zi consecutivă de creştere a cursului leu/euro, care a dus la stabilirea unui nou record negativ la cursul de referinţă a celor două monezi. Conform rtv.net, cursul a depăşit 4,45 lei/euro la începutul sesiunii interbancare de miercuri, moment în care banca centrală a intervenit indirect în piaţă pentru a limita deprecierea monedei naţionale, în condiţiile în care sentimentul negativ internaţional a pus presiune şi pe piaţa locală.

Maximul a fost de 4,4520 lei/euro, iar în urma intervenţiei BNR, rata de schimb s-a întors aproape de 4,45 lei/euro. Recordul negativ de ieri al cursului BNR a fost cu 0,0052 unităţi mai mic ca cel de azi, în timp ce cotaţia leu/dolar a fost de 3,4576 lei/dolar.

1 comentariu

Mache 16-05-2012 - 14:04

Hai bey USL-asilor unde sunteti?!?!?!

E momentul sa va adunanti si sa galgaiti un nou cantecel de lauda la adresa lui Victoras Ben Naum (nascut Blumffeld 🙂 ) care duce patria noastra pe noi culmi de progres si prosperitate. 🙂 😉 🙂

Hai ma, ce va mai sfiiti atata?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult