Acasa BusinessFinante-Banci “Abandonează” România: Jeffrey Franks ne lasă unui olandez

“Abandonează” România: Jeffrey Franks ne lasă unui olandez

scris de M.A.B.
4 afisari

Un fleac, ne-a găurit! Jeffrey Franks „abandonează” România şi ne lasă pe mâna unui alt oficial FMI, un olandez.

Jefrey Franks cu pantofii gauriti la Cotroceni (presidency.ro)

Jefrey Franks cu pantofii gauriti la Cotroceni (presidency.ro)

Mandatul lui Jeffrey Franks este aproape de final. Ultima vizită de evaluare a americanului în România, la sfârşitul lui aprilie, este şi ultima, în calitatea de reprezentant FMI, scrie ZF.ro.

El urmează să fie înlocuit de un expert olandez al Fondului Monetar Internaţional. Viitorul negociator-şef urmează să le fie prezentat autorităţilor române în cadrul vizitei pe care Jeffrey Franks urmează să o facă la Bucureşti, începând cu 24 aprilie.

Pe lângă episodul care l-a umanizat (n.red. – cu pantoful găurit, la Cotroceni), Jeffrey Franks a reuşit să rămână cu o imagine destul de proastă în rândul presei şi, mai ales, în rândul populaţiei, care l-a perceput ca pe un fel de supra-premier care a dictat din afara ţării măsurile de austeritate.

2 comentarii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 05-04-2012 - 19:56

Toate tarile care au avut relatii cu FMI, au ajuns muritoare de foame, la un pas de dezastru. Acolo am ajuns si noi, datorita acestei gasti mafiote internationale. Albania, Argentina, Malwari, Brazilia, Ungaria, Singapore, etc. sint tari care au avut mult de suferit din cauza acestor nemernici care au multe ramificatii in masoneria mondiala. Cind tarile acestea s-au hotarit ca sa renunte la acordurile cu FMI, s-au refacut imediat, nu mai mult de 2 ani, iar unele din aceste tari au devenit printre cele mai infloritoare economii ale lumii, vezi cazul Braziliei. La noi, clovni si aventurieri politici precum este Ponta, isi iau angajamentul ca vor respecta toate contractele cu FMI-ul, si nu numai atit, dar vor sa continue cooperarea cu acesti mafioti.Fereasca-ne Dumnezeu sa iasa din nou usl-ul asta, ca ne vom desfiinta ca tara.

BULA 06-04-2012 - 09:30

Jeffrey Franks aplica principiul „musca si fugi”. Va fi inlocuit cu alt ovrei. Olanda este una din patriile ovreilor.
Dar de vina pentru dezastrul Romaniei sunt chiar romanii, care actioneaza animalic, doar in interes personal si de moment. Au mintea slaba si caracterul infect. Tara nu are o conducere care sa fie interesata sa apere bogatiile nationale. Este vid de putere, prin inlaturarea vechii conduceri, comuniste, si aducerea la putere a unor burta goala, cu rol de marionete.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult