Acasa BusinessFinante-Banci Asigurări auto – direct prin Internet (Comunicat de presă)

Asigurări auto – direct prin Internet (Comunicat de presă)

scris de Doru Dragomir
6 afisari

Unul dintre cele mai accesate portaluri prin intermediul cărora oricine îşi poate cumpăra o poliţă CASCO sau RCA, www.casco-ieftin.ro, a fost relansat într-o nouă formă grafică şi cu o structură radical îmbunătăţită. 

Mediul online reprezintă un canal de distribuţie care se dezvoltă într-un ritm rapid, cu toate că experienţa pieţei de asigurări pe acest segment este de numai 3 ani în România. În acest context, peste 2,5 mil. dintre căutările lunare pe Google au legătură cu termenul „asigurări”. Timpul economisit şi uşurinţa în compararea ofertelor reprezintă doar două dintre avantajele pe care le are un client care apelează la canalele de vânzare online. 

Prin îmbunătăţirile aduse portalului www.casco-ieftin.ro, putem oferi clienţilor noştri cele mai bune produse de asigurare, ţinând cont de raportul preţ-calitate. Şi, pentru ca serviciile noastre să fie complete, oferim şi consultanţă gratuită pentru toate daunele”, a declarat Daniel DUNĂ, Project Manager, http://www.casco-ieftin.ro/.  „Pentru că ştim cât este de important timpul clienţilor noştri, oricine îşi cumpără o poliţă prin intermediul portalului nostru beneficiază de livrare gratuită şi rapidă a acesteia oriunde în ţară”, a completat Daniel DUNĂ. 

Serviciul oferit de http://www.casco-ieftin.ro/ este complet, vânzării propriu-zise adăugându-i-se consultanţa gratuită şi informaţii utile şoferilor care întâmpină diverse situaţii nedorite în trafic.  Pe lângă secţiunile dedicate calculatoarelor de prime pe clasele CASCO şi RCA, http://www.casco-ieftin.ro/ mai oferă celor care îl accesează şi aplicaţii menite să explice asiguraţilor, fie ei păgubiţi sau vinovaţi de producerea accidentelor rutiere, ce au de făcut în caz de daună şi cum funcţionează sistemul bonus-malus. www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit de ARCA Risc Consult în parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare şi este, în acest moment, în topul surselor de informare accesate de cei care caută oferte de preţ pentru poliţele de asigurări auto.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult