Acasa BusinessFinante-Banci Banca Comercială Feroviară a deschis a treia unitate operaţională din Bucureşti

Banca Comercială Feroviară a deschis a treia unitate operaţională din Bucureşti

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

 Noua agenţie este situată pe Calea Griviţei, la numărul 139 , lângă sediul Agenţiei de Voiaj CFR şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30.

Banca Comerciala Feroviara si-a deschis a treia agentie in BucurestiCu acest prilej, Banca Comercială Feroviară a lansat şi o campanie promoţională pentru creditul de nevoi personale cu garanţii în lei şi valută destinat persoanelor fizice. Oferta băncii este în topul celor mai bune din piaţă din punctul de vedere al DAE şi al celorlalte caracteristici ale produsului. Astfel, până pe data de 31 martie, toţi clienţii care contractează un credit de nevoie personale cu garanţii (inclusiv pentru refinanţarea unor credite existente) beneficiază de avantaje deosebite:

@ Cost redus al finanţării, fără comisioane de analiză sau administrare;

@ Acordarea finanţării unor proiecte personale fără aport propriu şi fără justificarea utilizării sumelor;

@Asigurarea de viaţă oferită gratuit;

@Asigurarea garanţiei creditului oferită gratuit de bancă;

@Timp redus de luare a deciziei de creditare – maxim 7 zile lucrătoare

Banca Comercială Feroviară are, în prezent, opt unităţi funcţionale în Bucureşti, Arad şi Baia Mare, următoarele sucursale fiind prevăzute a se deschide în Cluj şi Sibiu.

În luna decembrie 2010, banca a lansat şi serviciul de Internet Banking BCFonline, serviciu oferit fără percepere de comision de administrare şi furnizare a serviciului, dispozitivul de autentificare Digipass fiind oferit clienţilor gratuit.

Cu un acţionariat în întregime românesc, politica de dezvoltare a Băncii Comerciale Feroviara vizează o creştere sustenabilă a cifrei de afaceri, bazată pe o atitudine prudentă în administrarea riscurilor specifice, care să asigure stabilitatea şi viabilitatea instituţiei pe termen lung.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult