Acasa BusinessFinante-Banci Boc: Statul dă 100 de milioane de euro pentru FNI

Boc: Statul dă 100 de milioane de euro pentru FNI

scris de Ziua Veche
3 afisari
Primul-ministru Emil Boc şi-a exprimat, vineri, nemulţumirea pentru faptul că statul este nevoit să achite despăgubiri de 100 de milioane de euro, prin Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), pentru păgubiţii Fondului Naţional de Investiţii (FNI).
Emil Boc spune ca statul plateste 100 mil euro pentru FNI„După datele pe care le am, AVAS a plătit sau este în curs de a plăti în jur de 100 de milioane de euro ca şi pagube pentru cei de la FNI. Vreau să spun că aceşti bani se plătesc din bugetul statului. Aceşti bani au fost şi sunt plătiţi prin intermediul unei instituţii care este AVAS-ul şi mai există pe rol procese care s-au finalizat cu sentinţe definitive şi care obligă statul român la plata altor sute de milioane de euro pentru greşelile de la FNI. Deci, cu alte cuvinte, bani care trebuia să vină în bugetul ţării la salarii şi pensii s-au dus pentru a plăti păgubiţii de la FNI, greşelile în administrarea acelui fond”, a spus Emil Boc,potrivit Agerpres, la Ministerul Muncii, unde a preluat interimatul.

6 comentarii

Timotei 22-04-2011 - 14:24

Aaa, FNI…. unde a batut vintu si a suflat tot?

Timotei 22-04-2011 - 14:29

CIUCIULIMEAI !!! Ai vazut cioara aia bah? Tu ce IQ ai, stii sa faci ca ea?

Ciu Huhu 24-04-2011 - 20:50

IN IAD VE-TI ARDE PORTOCALIILOR BASISTI, NEGRESIT!

mihai 25-04-2011 - 08:33

Veti, nu ve-ti, injura gramatical, analfabetule!

Ciu Huhu 25-04-2011 - 15:28

Ve-ti arde in Iad, VESNIC gunoaielor portocalii!
Scriu cum vrea eu nu cum dictati voi dictatorilor spurcati portocali care ati ruinat tara si poporul si i-ati indatorat enorm pe multi ani, ptiu!

misu 26-04-2011 - 09:09

Alooooooooooo !!!! domnu’boc !!! mai usor cu manipularea populatiei !! Nu depunatorii au fost aceia care si-au bagat mana in bani. Ci aceia de la AVAS, CEC, etc. Ei au vrut sa se unga pe degetele pline de miere. Exixta si acte i sensul asta . Asa ca justitia si-a spus cuvantul. In favoarea celor multi si „prostiti”.Si vii yu acum cu o ege care anuleaza justitia din tara asta!! Asa ceva numa’ si muna’ la romani se poate intampla. cu un prmministru ”soctor in drept „.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult