Acasa BusinessFinante-Banci Cât cash are Soros

Cât cash are Soros

scris de B.C.R
0 afisari

Fondul de investiţii Quantum Endowment al lui George Soros cuprinde 75% lichidităţi, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

George Soros

Unul dintre cele mai puternice fonduri de investiții controlate de omul de afaceri american George Soros are  75% din suma totală constituită, adică aproximativ 20 de miliarde de dolari, CASH, „în așteptarea unor oportunități de investiții atractive.”

Suma totală de care dispune Quantum Endowment este de aproximativ 25 de miliarde de dolari, se mai arată într-un material publicat de agenția amintită citată de Capital .

La jumătatea lunii iunie, Keith Anderson, manager al fondului a hotărât să oprească tranzacţiile comerciale până la redresarea pieţei.

Fondul Quantum Endowment a luat naștere în iulie 2000, când Soros a unit fondul Quantum cu fondul Quantum Emerging Growth, în urma plecării lui Stanley Druckenmiller şi a lui Nicholas Roditi.
George Soros a declarat pentru Financial Times că Grecia va intra inevitabil în faliment şi că principalul vinovat pentru criza din Europa este Angela Merkel.

Sander Gerber, fondator al Hudson Bay Capital Management LP din New York a făcut o declaraţie optimistă, potrivit căreia un colaps al Greciei ar putea la o redresare spectaculoasă a pieţelor.

2 comentarii

Ciu Huhu 21-07-2011 - 15:33

O lege de fier in lumea asta materiala, cu cit esti mai mare ticalos, escroc, ”criminal” cu atit mai multi bani acumulezi, dar PEDEAPSA TA IN REINCARNARI VIITOARE VA FI CUMPLITA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS