Acasa BusinessFinante-Banci Câţi euro câştigă pe oră angajaţii din băncile româneşti

Câţi euro câştigă pe oră angajaţii din băncile româneşti

scris de Doru Dragomir
4 afisari

Bancherii din Danemarca au cele mai mari salarii din Uniunea Europeana, chiar daca centrul financiar al Europei nu este nici pe departe in aceasta tara.

Angajatii din bancile daneze castiga peste 30 euro pe ora, ceea ce ar starni invidia multor romani, nu doar din sistemul bancar.

Econtext va prezinta topul salariilor cu care sunt platiti angajatii din banci din toate statele comunitatii europene. Mai mult, va aratam cat castiga acestia pe ora. Datele au fost culese de publicatia Econtext de la oficiile de statistica din toate tarile UE.

Plata pe ora

Dupa cum spuneam, danezii care lucreaza in banci incaseaza cele mai mari salarii din toata Uniunea Europeana. Ei sunt platiti, in medie, cu 34,1 euro pe ora! Pe a doua pozitie se plaseaza Luxemburg, cu putin sub pragul de 30 euro/ora.

Din nefericire, personalul din bancile romanesti e departe rau de salariile din vestul Europei, chiar daca ele depasesc media nationala. Dar IATA cati euro castiga pe ora angajatii din bancile romanesti si din bancile europene:


3 comentarii

digital 03-08-2013 - 15:10

chiar, vă mai plătește kiorul pentru aberațiile astea?!

CONGO 03-08-2013 - 15:14

poate nu ar fi rau sa-ti pui comprese anti-bou

digital 03-08-2013 - 15:17

poate ar fi interesant să o pun pă mătta-umeri/kraci, ce zici?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult