Acasa BusinessFinante-Banci Ce casă poţi să-ţi iei cu o rată de 200 de euro pe lună

Ce casă poţi să-ţi iei cu o rată de 200 de euro pe lună

scris de C.P.
1 afisari

Sunt mai multe bănci care au oferte bune în acest moment chiar dacă şi-au terminat banii pentru Prima Casă.

Cum sa-ti iei o casa cu bani putiniEste vorba despre o dobândă care poate ajunge la circa 6% adică 4,5% marja plus 1,5% EURIBOR la şase luni.

Dacă nu ai mai prins fondurile pentru Prima Casă ori ţi-e teama de scumpirea creditelor, la care se gândesc bancherii pentru Prima Casă 4, poţi opta chiar acum pentru un credit.

Marea diferenţă este că la Prima Casă ai avans minim de 5%, în timp ce ofertele de faţă necesită un avans minim situat intre 15 si 30%, spune, pentru Incont.ro, Liviu Andrei, director executiv la Alliance Finance Broker.

La o rată de circa 200 de euro pe lună, suma luată în calcul de noi, poţi să iei un credit pe 30 de ani situat între 32.000 şi 35.000 de euro, în funcţie de bancă, potrivit calculelor făcute de brokerul de credite Alliance Finance Broker.

În cazul în care te gândeşti la un credit mai mare, poţi merge pe varianta unui credit pe 35 de ani. În acest caz, vei putea lua un împrumut situat între 34.000 si 37.000 de euro, în funcţie de bancă.

Ce poţi să cumperi cu un buget între 32.000 si 37.000 de euro?

Sunt mai multe variante de achiziţii şi multe oferte pe piaţă. Dacă vorbim despre un apartament de două camere, poţi să iei chiar şi unul nou sau neconstruit, dacă nu, îti găsesti o garsonieră mai spaţioasă cu bugetul ăsta.

În Colentina, de exemplu, un apartament cu două camere, la etajul 8 din 10, cu o suprafaţă de 51 de metri pătraţi, este scos la vânzare pentru 40.000 de euro.

La un buget de 40.000 de euro poţi găsi chiar şi un apartament cu trei camere.

Citeşte articolul integral aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult