Acasa BusinessFinante-Banci Cel mai redus nivel din ultimul semestru. A scăzut cursul euro

Cel mai redus nivel din ultimul semestru. A scăzut cursul euro

scris de L.M.
4 afisari

Leul şi-a păstrat aprecierea de la deschidere, astfel că BNR a afişat vineri un curs de referinţă în scădere cu 3,11 bani, de 4,4451 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele şase luni.

Cel mai redus nivel din ultimul semestru. A scăzut cursul euro

Cel mai redus nivel din ultimul semestru. A scăzut cursul euro

O rată de schimb inferioară a fost publicată de BNR la 27 iunie, când euro a fost cotat la 4,4441 lei. În sesiunea precedentă, cursul s-a plasat la 4,4762 lei/euro. Leul s-a apreciat şi în raport cu dolarul, cursul de referinţă coborând cu 1,52 bani, la 3,3636 lei/dolar, reprezentând minimul din 4 mai, când referinţa a fost de 3,3525 lei/euro. Rata de referinţă pentru francul elveţian a scăzut de asemenea, de la 3,7056 lei/franc la 3,6802 lei/franc, ajungând la cel mai redus nivel din 10 mai, când francul a fost la 3,6769 lei.

Cursurile de referinţă leu/dolar şi leu/franc sunt calculate de Banca Naţională a României în funcţie de paritatea leu/euro şi ratele de schimb euro/dolar şi euro/franc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult