Acasa BusinessFinante-Banci Ciolacu va demite șefii de la ANAF și din Ministerul Finanțelor

Ciolacu va demite șefii de la ANAF și din Ministerul Finanțelor

scris de D.P.
538 Afisari

Premierul Marcel Ciolacu va decide în perioada imediat următoare schimbarea din funcţii a şefilor mai multor instituţii cu atribuţii de verificare şi control din subordinea Ministerului Finanţelor, urmând ca, ulterior, să se procedeze şi la o restructurare şi reorganizare a acestora, au precizat luni surse guvernamentale.
Totodată, potrivit surselor citate, coaliţia de guvernare se va reuni marţi pentru o nouă discuţie pe tema elaborării bugetului de stat, urmând ca, în context, să fie abordat şi acest subiect.

Conducerea ANAF și a vămilor va fi demisă, iar noile numiri nu se vor mai face prin algoritm politic. Mai mult, și la Ministerul de Finanșțe urmează restructurarea structurilor de conducere.

În privinţa bugetului, aceleaşi surse au precizat că premierul are în plan schimbarea modului de acordare a bugetelor pentru ministere, urmând ca alocările să se facă pe programe şi proiecte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS