Clienţii care au dat în judecată BCR mai mult au pierdut | Ziua Veche
Acasa BusinessFinante-Banci Clienţii care au dat în judecată BCR mai mult au pierdut

Clienţii care au dat în judecată BCR mai mult au pierdut

scris de P.C.R.
1 afisari

Tribunalul Muncipiului Bucureşti a decis joi plata cheltuielilor de judecată cerute de Banca Comercială Română (BCR) de către clienţii nemulţumiţi.

BCR si-a invins clientii nemultumitiÎn procesul de suspendare a plăţii ratelor pentru grupul al doilea al clienţilor nemultumiţi BCR, alcătuit din 88 de persoane, suma se ridică la 100.000 lei, informează Realitatea.net.

“Instanţa a hotărât să respingă cererea reclamanţilor (oamenilor din grup), admiţând plata cheltuielilor de judecată cerute de BCR, în sumă de 100.000 lei”, se arată în comunicatul transmis vineri de liderul grupului clienţilor nemulţumiţi ai băncii, Violeta Vasilioglu.

“Aceşti oameni au solicitat suspendarea plăţii ratelor la credite, până la soluţia definitivă şi irevocabilă a instanţei în procesul de fond, pentru că nu au bani să mai plătească (mulţi sunt bugetari care au suferit reduceri salariale). Decizia instanţei nu numai că a anulat cererea acestor oameni (aflaţi în imposibilitate de plată), dar, în plus, a mai adăugat un bir pe capul lor”, a spus Vasilioglu, care a adăugat că nu a primit încă motivarea scrisă a instanţei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult