Acasa BusinessFinante-Banci Cum să profiți de reducerile de sezon

Cum să profiți de reducerile de sezon

scris de B.C.R
53 afisari

Știm cu toții cât de important este să economisim cum putem mai bine, să apreciem valoarea banului, mai ales atunci când se câștigă foarte greu și avem multe vise de îndeplinit. Una dintre cele mai bune idei și cele mai ușoare de pus în practică pentru toată familia este achiziționarea obiectelor de îmbrăcăminte sau a electrocasnicelor în perioada de reduceri substanțiale. Este adevărat că pot fi situații când chiar nu sunt bani exact în acea perioadă, astfel că aveți impresia că nu puteți să faceți acest pas. Cu toate acestea, ne vine în ajutor împrumutul fără dobândă (lån gratis) sau pușculița cu economii, dacă dispunem de ea. Iată care sunt cele mai bune perioade de care merită să profitați din plin!

Perioada reducerilor de iarnă are loc între 15 ianuarie și 15 aprilie și de cele mai multe ori este așteptată de foarte multe persoane care s-au învățat să își înnoiască garderoba în mod inteligent. Cine dorește să achiziționeze produse moderne pentru anotimpul iarna și toamna, trebuie să se pregătească doar cu multă răbdare. Puteți găsi articole de îmbrăcăminte și de încălțăminte la prețuri avantajoase precum geci, paltoane, pantaloni groși din stofă, pantaloni vătuiți, mănuși, căciuli, fulare și alte accesorii specifice, haine de blană, haine și geci de piele, ghete și bocanci, cizme elegante de damă și bineînțeles hăinuțe pentru copii. Sunt magazine care au reduceri și la aparatele electrice pentru încălzire precum: calorifere, radiatoare, convectoare, panouri radiante, aeroterme. Puteți să vă achiziționați, de asemenea, și produse cosmetice specifice sezonului rece cum ar fi cremele și gelurile de duș cu diferite arome sau proprietăți speciale.

A doua perioadă de reducere esențială este cea cuprinsă între 1 august și 15 octombrie. În acest timp puteți să cumpărați avantajos produse pentru anotimpul vară-primăvară. Obiectele de îmbrăcăminte includ articole vestimentare precum rochii, fuste, pantaloni subțiri, pantaloni scurți, costume de baie, tricouri, pălării, încălțăminte precum sandale, pantofi, papuci, saboți. De asemenea, se pot cumpăra produse cosmetice specifice sezonului și bineînțeles aparate de aer condiționat și ventilatoare.

Perioada reducerilor de Black Friday este așteptată cu multă însuflețire de majoritatea oamenilor, mai ales că discounturile sunt generoase la produse electrocasnice cu prețuri destul de piperate în restul anului. Gama de produse la reducere este diversă, pornind de la filtre de cafea și uscătoare de păr, până la calculatoare, laptop-uri, telefoane și alte gadget-uri, mașini de spălat, aragaze și figidere. Recomandabil este să vă înarmați cu răbdare și să cercetați diferitele oferte în mediul online, ca să puteți realiza o comparație și să luați cea mai bună decizie.

Sunt anumite condiții pe care magazinele trebuie să le respecte pentru a putea pune în vânzare produse promoționale. De exemplu, una din condiții spune că produsele trebuie să fie marcate cu o etichetă inscripționată cu cuvintele “promoție”, “soldare”, “reducere”. Apoi, comercianții trebuie să specifice data la care vor începe reducerile, iar aceste perioade de două ori pe an nu pot fi mai lungi de 45 de zile. Prețul nou se scrie lângă cel vechi și va fi etichetat ca “preț nou”, iar cel vechi va fi tăiat, și va fi etichetat cu “preț vechi.”

Chiar dacă nu v-ați deprins până acum cu aceste tehnici valoroase de economisire, nu este niciodată prea târziu. Reducerile pot merge până la 90% și ar fi păcat să nu beneficiați de bănuți în plus la pușculiță pe termen lung. În plus, nu veți suferi, de exemplu, că la începutul verii nu veți avea sandale noi sau costum de baie. Profitați de creditele de consum (forbrugslån DK) și scăpați de cumpărăturile pe fugă, la nevoie, cu reducerile promoționale. Cheltuiți inteligent!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS