Acasa BusinessFinante-Banci Datoriile la banci ale Guvernului Ponta

Datoriile la banci ale Guvernului Ponta

scris de Doru Dragomir
2 afisari

Aproape toti ministrii din Guvernul Victor Ponta, care urmeaza sa fie validat, au datorii. Iar in cazul unora, datoriile se ridica la zeci sau sute de mii de euro. Din fericire, aproape toti viitorii ministri au si bani in conturi. Totusi, nu exista o simetrie perfecta, cei care au datorii uriase nu sunt aceiasi cu cei care au conturi dolofane.

Guvernul Ponta

Econtext va arata cati bani au in conturi ministrii viitorului Cabinet Victor Ponta. Dar si ce datorii au acestia. Banii din conturi si datoriile!  Potrivit ultimilor date, Corina Dumitrescu a fost inlocuita cu Ioan Mang la conducerea Ministerului Educatiei. Datele sunt valabile pentru anul anterior, cu cateva exceptii (Ioan Rus din 2004, Eduard Hellvig si Ovidiu Silaghi din 2008, Corneliu Dobritoiu din 2009). De asemenea, din cei 21 de membri ai Cabinetului Ponta (premierul Victor Ponta plus cei 20 de ministri), nu au fost gasite date pentru doi (Daniel Constantin, nominalizat la Agricultura, respectiv, Lucian Isar, care ar prelua fotoliu de ministru pentru Mediul de Afaceri). In total, ministrii Cabinetului Ponta au in conturi aproape 1,5 milioane de euro. In topul banilor din conturi, pe primul loc se situeaza Florin Georgescu, care va administra Finantele tarii. El are in conturi suma de 630.000 de euro.

In privinta datoriilor, ministrii datoreaza, in total, 1,78 milioane de euro. Dar iata care sunt cei mai datornici ministri, dar si cei care au cei mai multi bani (topul a fost ordonat dupa datorii):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult