Acasa BusinessFinante-Banci De ce se retrage Soros din business

De ce se retrage Soros din business

scris de B.C.R
225 Afisari

După 40 de ani de carieră strălucitoare în lumea marii finanţe mondiale, miliardarul George Soroş a anunţat un prim pas spre retragere.

George Soros

Într-o scrisoare adresată investitorilor privaţi din fondul său de investiţii, Soros Fund Management, el îi anunţă pe aceştia că până la sfârşitul anului le va înapoia investiţiile, de circa un miliard de dolari, scrie Capital.

Miliardarul, care s-a născut în 1930 la Budapesta, se va ocupa doar de investiţiile sale personale şi de cele ale familiei, aproape 25 de miliarde de dolari, majoritatea păstraţi în cash.

Motivaţia principală a gestului lui Soroş o reprezintă noua legislaţie americană, ce obligă fondurile de investiţii mai mari de 150 mil. dolari să dea publicităţii date despre investitori, angajaţi şi activele pe care le administrează. Noua regulă se aplică de anul viitor, iar autorităţile americane vor avea dreptul de face controale în activitatea fondurilor.

1 comentariu

Ciu Huhu 26-07-2011 - 18:38

25 miliarde dolari are evreul ungur Soros, majoritatea in cash?
Daca ar fii asa toti marii hoti ai lumii s-ar mobiliza sa afle unde-i are, sa-i fure!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult