Acasa BusinessFinante-Banci Global Finance: Banca Transilvania, cea mai bună bancă din România

Global Finance: Banca Transilvania, cea mai bună bancă din România

scris de S. P.
145 Afisari

Revista Global Finance a acordat grupului bancar austriac Raiffeisen Bank Internaţional titlul de cea mai bună bancă de pe pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est în 2014.

Global Finance: Banca Transilvania, cea mai bună din România

Global Finance: Banca Transilvania, cea mai bună din România (foto: wikipedia.org)

În caelaşi timp, Banca Transilvania a fost desemnată drept cea mai bună bancă din România, informează un comunicat de presă.

Pe baza opiniilor unor analişti din industria bancară, directori de companii şi firme de consultanţă, editorii Global Finance au selectat cea mai bună bancă de pe pieţele emergente din regiunea CEE precum şi cea mai bună bancă din 21 de ţări din regiunea CEE.

‘Confruntate cu o încetinire a creşterii economice şi cu pieţe volatile, aceste bănci sunt performeri de top în pofida unor condiţii dificile’, a declarat directorul Global Finance, Joseph Giarraputo. ‘Băncile premiate de Global Finance ar putea să nu fie cele mai mari sau cele mai vechi, însă sunt cele mai bune în focalizarea produselor şi ofertelor pe pieţele specifice pe care le deservesc’, a adăugat Giarraputo.

Printre criteriile utilizate pentru desemnarea câştigătorilor se numără creşterea activelor, profitabilitate, relaţii strategice, serviciile către clienţi, preţuri competitive şi produse inovative. În plus, pentru prima dată, a fost derulat un sondaj în rândul cititorilor pentru a creşte acurateţea rezultatelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS