Acasa BusinessFinante-Banci Loteria bonurilor fiscale – 20 august 2017

Loteria bonurilor fiscale – 20 august 2017

scris de Ziua Veche
97 afisari

Bonurile fiscale emise în data de 22 iulie 2017, cu valoarea de 878 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 iulie 2017 este programată duminică, de la ora 18:50, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

Bonurile fiscale participante la Loterie trebuie depuse la Fisc

Bonurile fiscale participante la Loterie trebuie depuse la Fisc

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

„Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 iulie 2017 este programată duminică, 20 august 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 20 august 2017, ora 18:50, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare”, notează MFP.

La extragerea pentru prima etapă va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar pentru cea de-a doua etapă vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice (MFP), Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Loteriei Românepentru o perioadă de minimum 30 de zile, potrivit ministerului de resort.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult