Acasa BusinessFinante-Banci LOTERIA BONURILOR FISCALE: Extragerea lunii septembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Extragerea lunii septembrie

scris de Z.V.
11 afisari

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 30 septembrie a avut loc duminică, 16 octombrie, de la ora 19:30. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunţat Ministerul Finanţelor Publice.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Extragerea lunii septembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Extragerea lunii septembrie

Selecţia câştigătorilor este realizată în două etape.

Duminică, 16 octombrie, este organizată prima etapă de selecţie care constă în extragerea bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

Sunt câştigătoare bonurile emise pe 9  septembrie. Valoarea câştigătoare a bonului fiscal emis pe 9 septembrie este 440 RON.

După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult