Acasa BusinessFinante-Banci Marin-Marius Florea, numit vicepreședinte al ANAF

Marin-Marius Florea, numit vicepreședinte al ANAF

scris de C.F.V.
7 afisari

Marin-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), care coordonează Direcția generală antifraudă fiscală, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Florea Marin Marius  lucrează în sistemul finanţelor publice din 1998, ocupând, pe rând, funcţii în cadrul Direcţiei de Control Fiscal a Ministerului de Finanţe, Direcţiei Antifraudă a ANAF şi Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ilfov, unde a ocupat postul de director de Activitate de Inspecţie Fiscală. Este căsătorit şi are doi copii.

Totodată, Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Petre-Dragoș Voinescu din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANAF, care coordonează Direcția generală antifraudă fiscală.

Pe de altă parte, Ionelia Claudia Grosu a fost eliberată de premierul Grindeanu din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Romi. În locul său a fost numit Daniel Rădulescu.

Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Laurențiu Adrian Neculaescu din funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și numirea lui în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului.

De asemenea, Nicolae Nasta a fost numit secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale, iar Zsolt Lorincz Gyongyossy a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, conform altor decizii ale premierului.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult