Acasa BusinessFinante-Banci Prăpăd pe Wall Street şi la Bursa din România

Prăpăd pe Wall Street şi la Bursa din România

scris de B.C.R
2 afisari

„Wall Street se prăbuşeşte după retrogradarea SUA de către agenţia Standard& Poor’s”, anunţă agenţia de ştiri Reuters. Toţi indicii importanţi de pe Wall Street au deschis în scădere

Bursele se prăbuşesc pe tot globul. În timp ce investitorii pierd zeci de milioane pe secundă, liderii mondiali caută măsuri de urgenţă.

Bursele asiatice au terminat ziua „pe roşu”, iar euro se afla deja sub presiune.

Bursele europene au trecut când pe verde, când pe roşu.

Euro s-a depreciat faţă de dolarul american cu peste 0,7% şi a atins minimul zilei.. Moneda europeană s-a depreciat până la 1,4148 dolari, potrivit Reuters, însă a revenit ulterior la 1,4178 dolari, în declin cu 0,7% faţă de şedinţa anterioară.

Bursa din România a avut cea mai severă scădere dintre bursele din regiune. Bursa s-a prăbuşit luni cu 7,41%, cel mai puternic declin din ultimele 15 luni, consemnând a doua zi de corecţii dure, în cazul unor acţiuni chiar cu peste 10%, sub presiunea scăderilor severe de pe pieţele externe, şi a atins minimul din mai 2010.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult