Acasa BusinessFinante-Banci Şeful BNR la raport. Crin l-a chemat pe Mugur la Cotroceni

Şeful BNR la raport. Crin l-a chemat pe Mugur la Cotroceni

scris de A.P.
3 afisari

UPDATE -Preşedintele interimar Crin Antonescu a afirmat, marţi seară, că a discutat cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, despre transmiterea mesajului că România este o ‘ţară normală’, care-şi respectă toate angajamentele, inclusiv cele cu FMI şi Banca Mondială.

‘Am adresat rugămintea guvernatorului BNR, domnul Mugur Isărescu, de a avea o întrevedere care, evident, să ne prilejuiască o trecere în revistă a condiţiilor economice şi financiare a raporturilor dintre ce se întâmplă din punct de vedere economic şi politic în România, în ultima perioadă, şi datele cele mai importante de natură economică şi financiară. Îi mulţumesc domnului guvernator pentru că a avut amabilitatea de a veni şi de a face un scurt istoric privitor şi la cursul valutar şi la toate celelalte elemente’, a declarat Antonescu la Palatul Cotroceni.

El a precizat că Mugur Isărescu este de acord că mesajul – şi realitatea – pe care toţi trebuie să-l transmită este acela că România este ‘o ţară normală, o ţară care-şi respectă toate angajamentele, inclusiv cel cu FMI, cu BM’.

Antonescu a mai spus că sublinierea respectivei idei de către factorii economici este de natură să asigure parcurgerea cu succes a acestei perioade, ‘ceva mai complicate din punct de vedere politic’.

Preşedintele interimar Crin Antonescu l-a chemat pe guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, şeful băncii centrale aflându-se la această oră la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

mugur_isarescu

Mugur Isărescu a fost chemat de Crin antonescu la Palatul Cotroceni

Oficialii BNR nu au dorit să confirme informaţia. Anterior, preşedintele interimar s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein

13 comentarii

urbos 10-07-2012 - 17:37

Ar fi cazul ca Isarescu sa plece.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-07-2012 - 18:42

… si sa-l inlocuiesti chiar tu urbos/sobru Dobre Sandu ,Pogoanele-Buzau str Uniri 793 tel0238552128 !

remus 10-07-2012 - 18:47

Nu, asteptam sa vii tu, ji dane!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-07-2012 - 19:55

…nici macar IO ,TZAGAN nu m-as baga intre HOTZI-CURVE din …CIORDISTANUL vostru, iar un EVREU ,nici pe atat ! Nu se justifica cca. 20miliarde yuroi luati si volatilizati , de VOI (care va furatzi si …caciulile!)

Ciu Huhu 11-07-2012 - 16:34

Sa plece-n patria lui iubita Izdrail.

camelia 10-07-2012 - 19:08

Un adevarat gest patriotic din partea acestui nemernic de Crin, daca ar avea singe in instalatie, ar fi acela de a-l da afara pe Isarescu, cel care a facut cel mai mare rau Ramaniei.

ein deutscher 10-07-2012 - 21:27

Ma cooperativa ochiu si urechea, ia raporteaza tu urmatoarele:

1. Cum naiba poate un „nemernic” sa faca „gesturi patriotice”? Sau e nemernic, sau nu e!
2. De ce neaparat nemernic? Sau tot ce nu apare la 0 (a se citi zero) TV e automat nemernic?
3. Care e „cel mai mare rau” pe care l-a facut Isarescu?

Cu detalii te rog. Si fara dejectii verbale, daca esti in stare,

camelia 10-07-2012 - 22:29

eu ti-am raspuns, dar javrele de la cenzura nu mi-au dat voie la post. Sa-l manince cu kkt.

camelia 10-07-2012 - 22:31

Vrei detalii? Vrei detalii? Dar poti sa le mesteci, mestacat-a-i stii tu ce … Bah, in primul rind, Romania este singura tara din lume care are 5% dobinda nationala, cind toate tarile din lume au 1% si sub 1%. De aceea fug de noi toti investitorii straini. Asta, una; a doua, bah, ticnitule slinos, boratura fiarta ce esti, Isarescu a lasat pe romani in miinile bancilor straine ca sa-i f..ta cu ea moarta, in loc sa duca politici bancare de protectie a ceteanului roman, lasind ca in Romania, pe teritoriul Romaniei, banci straine sa faca tranzactii cu dobinzi FLEXIBILE in valuta tarilor respective, ceea ce a dus la mii de sinucideri, zeci de mii de romani care si-au pierdut casele si bunurile obtinute prin munca in timp. In ce tara din lumea asta bancile nationale lasa bancile straine sa faca tranzactii in valutele lor? NIMENI. Isarescu, a pus mina pe majoritatea banilor pe care Romania i-a imprumutat fara ca sa se vada nici un fel de imbunatatire a economiei. Isarescu nu a comunicat cu populatia tarii sa le explice ce reprezinta imprumuturile bancare, a favorizat companiile straine, magazinele, bancile, ca sa dea creeite nelimitate doar cu buletinul, fara ca aceste otrepe sa vada daca cel care doreste un imprumut poate, are posibilitatea sa-l returneze. Astfel ca, banci internationale au facut miliarde din vanii romanilor, fara ca ei sa faca nimic. Dupa revolutie, cu ajutorul BNR-ului si a mega-masonului imputit Isarescu, in tara s-au introdus cele mai mizerabile marfuri care stateau stocate fara cumparatori in vestul occidental. Aceste marfuri au fost introduse in tara pe fondul distrugerii infrastructuriie conomiei ropmanesti autohtone, care a incetat sa mai prioduca, asa ca, romanul a consumat numai ce-a venit din afara, asa ca, occidentul si-a vindut marfurile iar banii le-au revenit lor iar noi nu am obtinut mai nimic din aceste mega-tranzactii, iar BNR-ul si psd-ul ardi-i-ar focu n-au facut nimic, dar absolut NIMIC pentru protectia consumatorului roman care a fost lasat in chilotii goi in fata reptilelor din occident.

Ciu Huhu 12-07-2012 - 23:16

Jos tigania PP DD a tiganului DD!

ValVerde 12-07-2012 - 23:29

🙂

digital 12-07-2012 - 23:44

ce belești mă fasolea?!

digital 12-07-2012 - 23:37

ce-ai pățit,făi,?!
iar ai avut smântână la cină?!
m.m. de janghină!!!
și ție și lu porku de isărescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult