Acasa BusinessFinante-Banci Veşti bune de la FMI

Veşti bune de la FMI

scris de B.C.R
7 afisari

Preşedintele Băsescu a spus, la întâlnirea cu delegaţia FMI de luni, că a decis împreună cu premierul care este direcţia în care trebuie să meargă România şi a mai precizat că s-a hotărât încă de la începutul acestui an alocarea resurselor guvernamentale pentru a promova creşterea numărului de locuri de muncă.

basescu fmi

Foto: Administraţia Prezidenţială

Obiectivul nostru este acela de a menţine direcţia pe care mergem.Am pierdut target-ul pentru PIB-ul pe cap de locuitor. În primele 6 luni, am înregistrat un surplus al veniturilor bugetare, care ne va ajuta în lunile noiembrie şi decembrie, a spus preşedintele Băsescu.

Preşedintele a subliniat, potrivit TVR, importanţa unui sistem de control al arieratelor către furnizorii de medicamente. Trebuie să administrăm sistemul de sănătate şi să avem grijă ce facem cu banii.

Delegaţia FMI a comunicat că are şi veşti bune: România a reuşit să facă performanţă economică până la jumătatea acestui an. Punctele ţintă impuse de înţelegerea cu FMI au fost atinse. Ne vom întoarce la Washington cu un raport foarte bun pentru România. Avem convingerea că se va continua rectificarea bugetară., a declarat Jeffrey Franks.

5 comentarii

urbos 25-07-2011 - 19:56

Vesti bune din cur. Numai un cretin se mai uita in gura lui Basescu sau FMI.

Adrian 25-07-2011 - 22:51

Felicitari. Inca o dovada ca Romania este pe un drum bun. Urmeaza ca Conu Dinu sa ne scape de lenesul national si vom intra in normal din 2012.

urbos 25-07-2011 - 22:56

Starpitura basista, mars la cimitir.

Ciu Huhu 26-07-2011 - 00:26

Conu Dinu Patriciu e acum sluga preaplecata a lui Basescu!

Pelin Octavian 26-07-2011 - 13:01

Traian Escu..rupt in cur…pentru el si camarila sa o fi vesti bune,dar pentru ROMANIA REALA..NU.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult