Acasa BusinessFinante-Banci Vezi cum poţi să-ţi refinanţezi creditul la BCR

Vezi cum poţi să-ţi refinanţezi creditul la BCR

scris de Bogdan Crețu Roman
2 afisari

BCR lansează o nouă campanie ‘Smart’, care le va permite clienţilor să-şi refinanţeze şi/sau consolideze creditele contractate la alte bănci printr-un credit garantat cu ipotecă la BCR, în condiţii foarte avantajoase, se arată într-un comunicat al instituţiei bancare.
Campania de refinanţare ‘Smart’ se bazează pe un pachet financiar promoţional (dobânzi competitive, fără comisioane de analiză), facilităţi de transfer a creditului (evaluarea gratuită a imobilului adus în garanţie), precum şi beneficii adiţionale (asigurare de imobil gratuită). Totodată, banca suportă cheltuielile cu onorariul notarului şi cele de înregistrare a ipotecii. Dobânzile practicate în cadrul campaniei ‘Smart‘ pornesc, în cazul Maxicredit BCRcredit de nevoi personale cu ipotecă imobiliară – de la 6,89% sau de la 6,19% pentru un credit ipotecar/imobilar de refinanţare Casa Mea BCR în euro, pentru clienţii cu istoric sau pentru cei care încasează sau îşi vor încasa salariul printr-un cont BCR.
Pentru creditele acordate în lei, dobânzile pornesc de la 10,06% – în cazul creditului de nevoi personale cu ipotecă imobiliară – Maxicredit BCR sau de la 9,26% pentru un credit ipotecar/imobilar de refinanţare – Casa Mea BCR, pentru clienţii cu istoric sau pentru cei care încasează sau îşi vor încasa salariul printr-un cont BCR. De asemenea, banca oferă – prin dobândă fixă – posibilitatea de protecţie împotriva fluctuaţiilor indicilor de referinţă, pentru o perioadă de cinci ani .
‘Oferta de refinanţare se poziţionează în topul celor mai atractive oferte de refinanţare existente în acest moment pe piaţă prin nivelul dobânzilor practicate, coroborat cu celelalte atribute asociate: comision de analiză zero, evaluare gratuită a imobilului, asigurare gratuită pentru imobilul adus în garanţie pe toată perioada de creditare, plan de protecţie a veniturilor (asigurare opţională care acoperă riscul de şomaj involuntar şi pierderea totală, permanentă sau temporară, a capacităţii de muncă) şi cheltuieli notariale suportate de către bancă‘, a spus şeful Departament Credite Garantate, Direcţia Managementul Produselor Retail, Ioana Mihai.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult