Acasa Business Gazprom cumpără benzinării în România

Gazprom cumpără benzinării în România

scris de S. P.
6 afisari

Compania petrolieră NIS Petrol, divizia din Serbia a gigantului rus Gazprom Neft, vrea să ajungă la o cotă de 10% pe piaţa benzinăriilor din România după 2015.

Gazprom cumpără benzinării în România

Gazprom cumpără benzinării în România

NIS Petrol analizează, în acest moment, orice posibilitate pentru a atinge această ţintă, inclusiv achiziţia de staţii deja existente, a declarat, marţi, Ileana Sorina Bălţatu, director executiv al companiei, potrivit Agerpres.

‘Am informat toate companiile de pe piaţă că suntem interesaţi de achiziţia de staţii şi aşteptăm să vedem care oferte sunt cele mai interesante. Zona din vestul României este prioritară, fiind în apropierea rafinăriei noastre din Pancevo, Serbia, dar vrem să devenim un jucător naţional, astfel că nu putem ignora nicio parte a ţării’, a spus Bălţatu.

Ea a fost întrebată dacă există discuţii mai avansate cu Petrom, în condiţiile în care, în ultimul an, au existat informaţii în piaţă despre faptul că cele două companii ar negocia pentru ca NIS să preia mai mult de 100 de staţii Petrom.

‘Cu Petrom discutăm varii proiecte, este unul dintre partenerii noştri pentru achiziţia de carburanţi. În ceea ce priveşte negocierile pentru achiziţia de staţii, ne-am exprimat disponibilitatea faţă de Petrom, dacă vor avea dorinţa să-şi reorganizeze portofoliul, fiind cea mai mare companie petrolieră din ţară, cu cel mai mare număr de benzinării. Ne-au răspuns că în acest moment îşi reorganizează portofoliul’, a continuat reprezentanta NIS.

NIS Petrol a deschis, până acum, 15 staţii sub brandul Gazprom pe piaţa din România şi are în plan dublarea numărului de benzinării până la finele acestui an.

5 comentarii

urbos 04-03-2014 - 12:39

Stim. Afacerea infectului de la Cotroceni, care ia spagi mascate prin scroafa de fi-sa, taman de la rusi. Altfel foarte antirus javra de Basescu, sa se uite in gura lui de betiv imputit, toti cretinii.

pathfinder 04-03-2014 - 13:07

Te uiti tu.
Stai cu gura cascata…
Poate, poate…

digital 04-03-2014 - 13:09

acu, o să-și ia hectare de arabil și la bulgari, analfabetele dreq!

Antibasistul 04-03-2014 - 14:50

Se umple Basescu de milioane de euro de la rusi, prin urita de fi-sa!

Bauer 05-03-2014 - 13:25

Vand benzinarie in localitatea Bucium Cerbu, judetul Alba, pe soseaua principala intre Abrud si Zlatna.
Va rog sa ma ajuta-ti sa intru in legatura cu NIS sau Gazprom .
Va rog daca se poate sa-mi trimite-ti o adresa de email sau alta forma de contact.
Va multumesc!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult