METEO: Vezi cât de călduroasă va fi vremea marţi şi miercuri | Ziua Veche
Acasa BusinessMediu-Energie METEO: Vezi cât de călduroasă va fi vremea marţi şi miercuri

METEO: Vezi cât de călduroasă va fi vremea marţi şi miercuri

scris de Z.V.
3 afisari

În zilele de marţi şi miercuri, 25 şi 26 septembrie, vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă, în ţară şi în Bucureşti.

Meteo: Vezi cum va fi vremea marti si miercuri, 25 si 26 septembrie

Marţi, vremea va fi caldă pentru această dată, în special în regiunile extracarpatice. Cerul va fi de la variabil la senin, cu înnorări în cursul zilei în nord-vestul, nordul şi centrul ţării. Vor fi averse şi, trecător, descărcări electrice în Maramureş, pe arii restrânse în Crişana, Transilvania şi jumătatea de nord a Moldovei şi izolat în Banat. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra de la 19…20 de grade în nord-vest până la 33 de grade în sudul extrem. Minimele temice vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 18 grade. Noaptea, în zonele joase, izolat se va semnala ceaţă.

La Bucureşti, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade. Miercuri, în ţară, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scăzute în depresiuni până la 5 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult