Acasa BusinessMediu-Energie ALERTĂ – COD ROȘU de caniculă

ALERTĂ – COD ROȘU de caniculă

scris de Z.V.
16 afisari

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu valabil astăzi, 8 iulie, pentru aproape jumătate din țară. Arad și Bihor sunt sub avertizare de cod roșu.
cod rosu caniculaÎn judeţele Arad şi Bihor se vor înregistra temperaturi maxime de 38…39 de grade, apropiindu-se de recordurile absolute de temperatură ale regiunii.
În după-amiaza zilei de miercuri, 8 iulie, în Banat, Crişana, Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Valul de căldură va persista şi pe parcursul zilei de joi, 9 iulie, în regiunile sudice şi estice, iar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat începând din vestul ţării.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult